fynd, kvällsmat och håret

spring_kristin lagerqvist_lovelylife-7211

Det är skymning, mina saker jag placerar i rad på golvet fastnar knappt på bild och jag har Sia i bakgrunden igen. Sedan steker jag pannkakor och hör barnens skrattsalvor från badkaret. För extra starkt kaffe, vår i en tavla och havet åter inramat … 25kr st på dagens loppis. Skålen fick jag av flickorna på Lite Kalabalik. Och så drömfrisyren såklart…

spring_kristin lagerqvist_lovelylife-7213

Lite så här i sommar igen eller…spring_kristin lagerqvist_lovelylife-7216

De sista veckorna har varit prövande för mig. Jag fick nog inte alls en så bra start på 2015 om jag ska vara helt ärlig…
Men jösses vad jag växt inom. En vän sa att “det känns som om någon karvar på mitt skelett” och jag nickade …  precis så …
Men nu är ljuset tillbaka och blicken helt klar igen. Tack för det.

Nu står pannkakorna på bordet och jag öppnar fönstrena för att vädra ut oset. Efter kvällsmaten ska jag krypa ner med mina troll i sängen och kika på dessa vansinnigt fina snöapor..