DSC_0597

Wow! Vilken kväll vi fick igår!

Elle Decoration Swedish Design Awards ägde rum i Berns salonger och extra kul var det naturligtvis att vara en av de tio nominerade till priset Årets Inredningsbloggare.
Priset gick välförtjänt till min flitiga bloggkollega Jannice Wistrand på Add Simplicity.
Stort Grattis till denna sprudlande glada och begåvade tjej!

När jag berättade för mina barn att jag skulle på gala och var nominerad till ett pris så sa jag:
-Visst hade det varit coolt om er mamma vann priset som årets bloggare?
Då spände Igor upp sin mörka ögon och tittade på mig som om jag vore från en annan planet och sa:
-Men mamma! Du vet väl att det viktiga inte är att vinna. Det är att ha kul!

Igor har fullständigt rätt i det mesta han säger och tre som hade enormt kul igår ser du på ovan bild. Malin Persson, Daniella Witte och jag dansade så fötterna värkte till Madonna’s “Vouge”. Vilket party! Stort tack till bästa Svante och hans gäng på Elle Decoration och till Trendgruppen.
Och ett stort tack också till alla som röstade på mig inför denna fina afton!

Här kan du läsa om alla pristagare.

Ps. Min fantastiska röda outfit kommer från bästa Karoline de la Concha och det är Stine Goja. Vill du se en rolig dans med oss från gårdagen så klicka här. Redan uppe i nästan 14 000 visningar..hahahaha…