Är inne i en maffig vecka och har en hel del bollar i luften. Både kul och spännande då det är projekt som känns riktigt bra i magen. Igår möttes teamet runt @ettmjukarevarberg upp på frukostmöte hos Okéns. Det är min man, Anna Linton och jag som styr upp allt och årets ämne vi jobbar kring är “Unga relationer”. Ser fram emot att berätta mer och ge er datum att boka upp er på.

Älskar att äta frukost här.

Efter mötet tog jag mig till Brukstorget och mötte upp Frida Ramstedt  på Trendenser och Johanna Bradford. Vi åt god råraka på Verket och hade galet mycket att prata om. Alla tre bubblade av funderingar kring branschen vi jobbar i och det är så skönt kunna ventilera sina tankar.

Vi gick förbi tjejerna på Blomsterbaren – är ju såååå stolt över att få ha dem som grannar.

Kaffe och kanelbullar hos FGL Store och ännu mer givande samtal

Tiden flög iväg och helt plötsligt fick jag syn på Jennie utanför fönstret. Jag bjöd in oss själva till hennes studio på andra sidan väggen.

Detta ställe får mig att må så bra. Älskar den härliga och kreativa röran av alla skojigheter.

Eller någon röra är det kanske inte. Var sak har ju sin plats såklart. Jennies samling porslinfigurer till exempel – Ett evighetslångt projekt då hon målar av alla på flera olika sorters vis. Blir alldeles varm i magen när hon pratar om detta – hennes ögon lyser och man blir liksom smittad av hennes glädje.

En misslyckad spegel-selfie hann jag med när tjejerna gått.

Passade också på att fota av en otroligt fin gåva från Frida. En “shedevil” i silver som jag direkt trädde på min kedja och hängde kring nacken. Frida berättade att en Shedevil är ett tecken för starka kvinnor och bars som en slags symbol för kvinnor som står upp för sig själva. Känner mig både stolt och smickrad över att hon tänkte på mig när hon köpte detta smycke.

Tack Frida!

Sedan kom Lisa . Här var ju redan magen full av kanelbullar men en liten semla kunde jag tydligen trycka ner också…

Kommentarer till “En dag full av fina och givande möten

  1. Hej Kristin! Tack för en fin blogg med massor av inspiration. Jag undrar var du köpt din skjorta på den “misslyckade” spegelselfien. Har handlat flera av de skjortor och blusar du har och blir alltid så nöjd. 🙂

  2. Vilket himla fint smycke!

    Fridas stickade tröja, vet du vart den kommer ifrån? Ser superfin ut!

    Ha en fin dag!

    1. Hej Petra, tack för komplimangen! Det är min mamma som har stickat den. Så ingen som finns i butik men liknande mönster går säkert att få tag på.

Kommentarer stängda