Välkommen till en solig förmiddag i Tvååker.
Jag är här med mina bästa vänner och Marina har lagat frukost till oss alla. Vi har sovit över i varsitt rum på loftet och jag vaknar först som vanligt. Kvällen innan har vi ätit linsgryta och spått varandra i kort. Mina kort visade en period där jag tog mig från allt destruktivt med hjälp av min blivande man. Hur jag simmade upp till ytan som en sjöjungfru och valde kärlek i livet.
I nutid visade korten nya möjligheter i arbetet, hur nedlagd tid och ansträngningar kommer löna sig. I framtiden såg vi struktur och ledarskap för mig – mycket fokus på mitt arbete alltså. Men det kan man tolka på det privata planet också – viktigt att vara en bra ledare med god struktur runt sig som både partner och förälder. Känns hoppfullt.

Marinas frulle är något alldeles särskilt. Yoghurt med apelsin, brynt mandel, honung, vallmo och basilika. Mums!

Anna tar disken medans solen strålar in i köket.

Så rymligt och härligt – inte sant! Här får tolv personer plats samtidigt om man delar rum.

Här sov jag inte. Men fint, visst?

Här är min bädd!

Ett gult badrum som gör alla glada.

I alla fall mig! Ge mig mer gult i livet tack – vill ha mer sol.

Jennie och Marina pratar ihop sig och sedan går vi en liten promenad. Jennie slumrar i solen på en bänk medans vi är iväg för hon har gipsat ben och går inga långa sträckor.

Packat för utomhusmys på den stora altanen.

Ställ er här så får jag ta en bild!

Sedan poddar vi! Vi pratar om vänskap, rädslor,  strategi och om att Jennie vill vara ståuppkomiker.

Livet med dessa två blir lite roligare. Kramp i kinderna efter alla skratt och mjuk i bröstet av en fin start på dagen.
Podden kommer på fredag som vanligt.

Nästa tema är från en kommentar/fråga vi fick på dm. Om hur närvarande föräldraskap kan avgöra om ens tonårsbarn kan hamna snett i livet?
Vad som hände med mig i tonåren och hur omgivningen påverkade mig?
Har ni några frågor och funderingar kring ämnet så får ni gärna skriva i kommentarerna.

Letar ni förresten boende till Vraberg i sommar så är detta hus ett bra tips – kolla boende hos Strömma Farmlodge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *