reklam för MANTLE

Ansiktsvård har blivit ett av mina stora intressen. Vet inte om det beror på att huden förändras mycket efter fyrtio eller om det är så att jag nu kanske har ekonomiska möjligheter att bry mig om detta. För låt oss vara ärliga – bra smink och hudvård kostar en rejäl peng. Och det behöver man ofta prioritera bort då andra saker känns viktigare i livet.

Men med det sagt så känns väldigt härligt att ha en skön och återfuktande ritual som gör gott för din hud morgon och kväll, inte sant?

Jag började använda produkter från MANTLE i början av 2022 och blev helt tagen av resultatet – återfuktad med bra glow, mindre porer och en känsla av att jag var mer  “fast” i ansiktet.
Började med en ansiktsolja och en mask i några månader. Sedan utökade jag med fler produkter.

Jag var otroligt nöjd så när MANTLE ville jobba ihop blev jag så glad!
Inte bara använde jag dessa privat och var nöjd utan jag var också inspirerad av de båda grundarna av varumärket. Josefin Landgård och Stina Lönnkvist , två svenska kvinnor med samma mål – ett Skandinaviskt hudvårdsuniversum baserat på kraften av cannabis.
Numer har jag också köpt in dessa produkter till min egen butik i Varberg och de rimmar så väl med allt jag själv står för – bra produkter med hög kvalité, grymma kvinnor som står bakom och en sund  inställning i sin kommunikation. Alla kroppar, hudfärger, stilar och olikheter får ta plats och gärna så äkta och oredigerat som möjligt.

We don’t believe in changing your appearance or remove your
well-earned experience (i.e. anti-age). Instead, we believe in
you. Just elevated.

Den senaste månaden har jag testat en ny produkt med matcha i. The Green Mask  – Älskar den!
En boost utan dess like har jag fått av den här magiska gröna masken som innehåller matcha, fermenterad honung, BHA och CBD – en vårstädning huden längtat efter.
Masken bekämpar tilltäppta porer och glåmig hud utan att torka ut och mina kompisar kommenterade till och med mitt glow.

Så nu blir det både matcha att dricka i glaset och matcha på huden – en varm rekommendation.

Just nu har MANTLE ett erbjudande – Välj två av dina favoritprodukter och få den med lägst pris som en gåva. Vilka väljer du?
The Glow Serum och The Rich Cream eller kanske The Dream Mask och The Shroom Essence?
Kanske alla fyra?
Dessa fyra är i alla fall mina absoluta favoriter.

Erbjudandet gäller till den 2/4 och du beställer här. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Grön av avund?

 1. billiga ingredienser i en fin förpackning och vips kan få nästan 1000 spänn för det. onödigt dyrt och onödigt för huden

  1. Varför känner du så?
   MANTLE har en kampanj just nu och har flera samarbeten pågående samtidigt för att få bredd och nå ut med kampanjen – det betyder inte att det inte är bra produkter. Är säker på att alla influencers som jobbar med dem står bakom produkten till 100%. Pinsamt är det då inte 🙂

  2. Jag heller nog med i att det inte känns så trovärdigt. För alla dessa som hypeat Mantle tidigare verker ju ha bytt märke och de nya märkena lovprisas lika mycket. Det är förstås inte Kristins fel, men jag blir fundersam.

   Jag bor i Norge och har därför lnte möjlighet att testa Mantle själv (pga cannabis säljs det ej här). Så jag säger inget om produkter men deras marknadsføring känns märklig.

   1. Det finns många bra produkter på marknaden såklart – bara för man har lyft ett annat varumärke innan så betyder inte det att båda inte är bra. Men jag förstår vad du skriver – den här sortens kritik har jag hört tidigare då flera influencers varit bokade av samma varumärke under samma tid. Då tycker följare att det kan bli för intensivt med reklam.
    Jag såg fyra influencers göra reklam för Weekly Revolt under loppet av en några timmar och höjde också på ögonbrynet – då kändes det inte lika äkta vad den första skrev helt plötsligt. Fast så var det såklart inte – alla stod bakom varumärket och var noga utvalda till att jobba med dem.

    Jag tror marknadsavdelningen räknar med detta men har som mål att nå ut så brett som möjligt med sitt budskap och bokar då in fler. Det betyder inte att tjänsten eller produkten som marknadsförs inte är bra.

    Jag kan bara tala för mig själv men jag står bakom dem till 100% och har ju även köpt in deras produkter till min egen butik pga väldigt nöjd.

 2. Mitt intresse för hudvård tillkom också när jag passerat 40. Hade aldrig brytt mig så mkt innan. Är nu 46 och tycker det är rätt skoj med hudvård. Tror det beror både på att jag numera har mer tid för mig själv då barnen är äldre, men kanske också på ekonomin. Vill dock inte köpa för dyra produkter, men de får gärna vara både ekologiska och cruelty free.
  Tack för tisp! Alltid roligt att se vad andra i samma ålder använder för produkter.

 3. Ska äntligen testa Mantle efter att ha spanat och suktat ett tag, spännande! Blev en dream mask samt the rebound serum. 🙂

 4. Såg ett schampo på Ica häromdagen som hade en cannabisplanta på framsidans etikett. Jag förstod ingenting haha 😆
  Är det en ny grej inom kosmetika? Känner mig fruktansvärt efter