reklam för egen verksamhet

Det finns så nycket att uppmärksamma i januari! Vi har bytt namn, det ä ett nytt år, jag fyller 45 år och det känns alltid att det finns en mängd nya möjligheter när man kickar igång ett ntt år, Inte sant?
Som att man får en ny chans till att vara sitt bästa jag.

Detta vill vi fira hos K. LAGERQVIST. Och därför erbjuder vi nu 25% på hela vårt sortiment av kläder och teblandningar i 48 timmar. Erbjudandet gäller fram till lördag kl. 08.00 och då kör vi vidare i butiken i Varberg med samma erbjudande. Passa på skulle jag vilja säga – bunkra upp i teskåpet eller investera i något linneplagg inför 2024. Just blusar är lite utplockat i storlekar och designs men det finns jättefina kjolar, klänningar och byxor. En svart kimono skulle jag slå till på om jag var du.

Dessa byxor är en favorit. Speciellt med väst och blus. Bältet ser ut att vara hos oss i februari förresten – ni är många som frågat.
Det sitter några män i en liten italiensk by i bergen och flätar dem åt oss just nu.

Marlene kjol är ett annat tips. Den finns i rött, randigt, råg och svart. Någon enstaka brun har vi säkert i lager också…

Älskar denna design året om och har använt mina kjolar massor. Det finns t-shirts i 100% linne också i butiken.

En klassiker, Marlene kjol i kulören råg. Passa på!

En del bruna Jennie kan finnas kvar om du har tur. Dessa är en otrolig favorit som snabbt säljer slut hos oss vid lansering.

Klänningen Anna – en keeper! Mysig att strosa runt i både ute och inne. Snygg som tusan till flip flops i sommar. Givetvis smarta fickor.

Klicka dig in på hemsidan hos K. LAGERQVIST  och använd rabattkoden FIRAMEDOSS i kassan så får du 25% på hela ditt köp.
Varsågod!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Erbjudande – 25% på hela sortimentet för att fira namnbyte