Idag har jag tillbringat hel dagen med Hannes. Följer du @hannesmauritzzon?

Så himla fint på alla sätt och vis. Han är klok som en bok.
Många mjuka och djupa samtal hölls vid detta bord och jag hade också med mig kameran för att dokumentera då vi tog oss vidare ut i Varberg. Detta ska jag absolut dela med er men först ska jag sova…

När jag hade skjutsat Hannes till stationen var jag alldels nerkyld av regnet och kröp ner med Igor i badkaret. Efter middagen så somnade jag dessutom bredvid honom så nu är jag bara uppe för att svara på mailen jag inte hunnit med under dagen och för att fixa disken innan jag går och nattar mig själv igen.
Passar på att kika in till er också.

Har ni också haft en bra dag?

Idag är jag extra tacksam över de människor jag har i mitt liv och för att våren kryper närmre. tack för er.
Nu kryper jag till sängs igen. Ses imorgon.