Här kommer ett bildsvep hämtat ur min telefon.

Jag åt lunch i en liten italiensk by vid namn Ostuni i fredags. Byn kallas tydligen också för den”vita byn” och den är verkligen otroligt vacker. Jag hamnade på en liten restaurang som serverade den mest fantastiska maten och det enda sällskap jag hade var en bra bok och den trevliga servitören.

Tycker väldigt mycket om att gå på restaurang själv – man får en helt annan upplevelse av miljön och smakerna när man inte är upptagen av att vara social samtidigt. Det är också spännande att spana in andra som passerar eller sitter vid borden bredvid och fantisera om vad de lever för spännande liv.

Skärmdump över vart jag skulle träffa chauffören efter måltiden. Jobbigt att vara helt vilse och chauffören pratade inte engelska så jag kunde inte heller ringa honom…

Hemma i Varberg på söndagen och jag tog med barnen ut till min kompis Marinas ställe – bästa Strömma Farmlodge.
Här åt jag laxtacos och de åt pannkakor. Grymt gott alltihop!

Nästa gång jag kommer dit ska jag köpa den här och ha kallbryggt te i denna sommar. Marina har tagit in så mycket vackert i sina butiker i år.

Vilken konsert har du köpt biljetter till? Jag ska gå på Ana Diaz och tror jag ska fråga om jag får jobba i inkastet på New Kid och Linnea Henriksson.
Kolla hemsidan här om du vill boka biljett.

Hemma i trädgården och vilar med Boris på handduken i solen. Detta är en av produkterna som lanseras i mitt samarbete med Ellos om två veckor.

Gjorde i paj av trädgårdens första rabarber utan varken socker, gluten eller laktos. Den blev till och med godkänd av barnen så då var den god.
Blanda mandelmjöl, majsmjöl, honung och kokosolja till en smuldeg. Strössla lite chiafrön och maizena över skuren rabarber och jordgubb. Ta hela mandlar ovanpå och skjutsa in i ugnen. Ät sojagrädde till – supergott!!

Sista bilden. Idag har jag jobbat på KLco hela dagen och jag öppnade upp en mängd lådor för att titta på plaggen vi lanserar i juni. Detta set blir nog en favorit  – är tänkt som pyjamas men kanske jag använder det hela dagen som ett vanligt set med shorts och skjorta… så fint ju!

Kommentarer till “Fångat med mobilen de senaste dagarna

  1. Underbart härligt inlägg Kristin ❤️ du klär så fint i färgerna på första bilden. Får jag fråga vart dina vackra halsband är ifrån?

Kommentarer stängda