Farmers Market__Kristin__Lagerqvist-2Dags för Farmers Market på Strömma! Missade du detta förra året så måste du verkligen ta dig hit i år. En vacker skördefest med galet många kreatörer, massa musik, grönsaker, blomster och härlig fika. Vädret ser ju inte så tokigt ut heller inför helgen.

Farmers Market__Kristin__Lagerqvist-2-2

Vi kommer vara där och sälja vår bok som handlar om just Strömma.
Jag kommer också jobba som fotograf denna helg och smyga runt och föreviga tjusigheten. Jag är faktiskt på väg dit nu för att spana in förberedelserna och provsmaka nyponsoppan med vaniljglass som @juiceoyoga pratade om…
Kolla in det fullproppade programmet som sträcker sig från den 17 till den 18 september kl 11-16.Galet många medverkande alltså. Vilken fest!

Farmers Market__Kristin__Lagerqvist-2-3

Jag fann det här receptet på goda Ingefärsbröd när jag bläddrade igenom boken denna morgon. Kanske hinner jag med ett fredagsbak också…

Önskar dig en fin helg.