konst_Kristin_ lagerqvist-4637

I rullar har de länge legat och väntat på den rätta väggen. Igår tog jag i alla fall fram dem, rullade upp och strök varsamt med fingrarna över de vackra bilderna. En efter en och sedan kikade jag på ramar, passpartout och väggkulörer som passar till.
Jag har mestadels valt att hänga upp konst jag har en relation till på väggarna och de som står bakom dessa verken är starka och kreativa kvinnor som korsat min väg i livet. Ovan ser du Sofia på Mokkasin’s Let’s talk to the woods” och Anna Malmberg’s “white veil”

konst_Kristin_ lagerqvist-4642

Här ser du en av Emma von Brömssen’s vackra fåglar. Tror hon heter Vendela. Rosor och ranunkler var en gåva från Amelia Widell då vi sist sågs.

konst_Kristin_ lagerqvist-4647

Nu blir det mycket tips här från det blå vardagsrummet denna måndagsmorgon, men slutligen… En superfin och prisvärd  lampa som jag fann på Moore här i Varberg. Tror det är House Doctor om står bakom finheten…

Fin dag till dig.