varbergsstadshotell_Kristin_ lagerqvist-4390

Här kommer en liten påminnelse. För du vill väl hjälpa till att samla ihop en ganska stor peng att skänka vidare till flyktingsituationen som just nu råder i Europa?

Självklart gör alla vad de kan och på det sätt som känns bäst för var och en.
Men – Du vet att en föreläsning med inredningsbloggaren Trendenser äger rum på Varbergs Stadshotell söndag den 25e oktober va? Hela eventets intäkter skänks oavkortat till förmån för flyktingarna. Dessutom har Asia Spa extraöppet till kl 22 och alla entréintäkter denna söndag skänks också vidare.

varbergsstadshotell_Kristin_ lagerqvist-4422

Jag tycker detta är ett ypperligt sätt att göra något inspirerande och bra för sig själv samtidigt som man hjälper andra. Vad tycker du?
Jag tycker du ska dra ihop vännerna eller kollegerna och bege er till Varberg på söndag. Läs mer om eventet och köp biljett här.
varbergsstadshotell_Kristin_ lagerqvist-

Under den senaste veckan har vi fotat mycket på hotellet och här är lite av resultatet. varbergsstadshotell_Kristin_ lagerqvist-3489varbergsstadshotell_Kristin_ lagerqvist-4293

Sjukt vacker tjej. Vitalitypoolen har fått ett nytt uttryck med en vacker blå fondvägg som höjer upplevelsen än mer. I denna pool får man en helkroppsmassage då man rör sig mellan massagestationerna och låter vattnet bearbeta stela muskler.

varbergsstadshotell_Kristin_ lagerqvist-3484

Här är våningen Frida kommer hålla föreläsningen på. Vi gör iordning Spegelsalen och hoppas att Du hjälper oss att fylla den.

varbergsstadshotell_Kristin_ lagerqvist-2

Förra veckan passade vi också på att ta nya foton till våra Garden -rum.

 varbergsstadshotell_Kristin_ lagerqvist-4015

Vi hade med oss frukostbricka och hade bra lust att bara stämpla ut och bara checka in och mysa istället.

varbergsstadshotell_Kristin_ lagerqvist-4050 varbergsstadshotell_Kristin_ lagerqvist-4056  varbergsstadshotell_Kristin_ lagerqvist-4467

Så här ser det ut i lobbyn och detta är mitt favorithörn. Gissa varför…

varbergsstadshotell_Kristin_ lagerqvist-4687

Denna söndagen var jag också på plats då en helt fantastisk föreläsning ägde rum i Spegelsalen. Denna man måste jag berätta mer om en dag…
Men så här såg i alla fall veckans jobbfoton ut och nu hoppas jag också sannerligen att jag har lockat dig till att komma och möta upp oss på stadens stolthet, Varbergs Stadshotell & Asia Spa, på söndag.

Blir det tajt om tid så boka bara föreläsning med Trendeser vetja! Många bäckar små du vet… Hjälp oss hjälpa. kram