dress_kristin_Lagerqvist-7

I helgen hämtade jag ut ett alldeles särskilt vackert paket på posten.

dress_kristin_Lagerqvist-9

Jag måste säga att detta är min absoluta favoritklädsel just nu.

dress_kristin_Lagerqvist-8

Går runt i stickad kofta och blommig kjol eller klänning var och vareviga dag. Denna veckan “intensivanvänder” jag givetvis den nya tröjan från Dagmar. Då helst med mina Veja-skor eller vita sneakers. Kjolen är gammal som gatan och från HM.

dress_kristin_Lagerqvist-3

Denna dag var dock bara ben i skorna grymt kallt. Jag gick ut i trädgården i min mans tofflor.
Tusan. Nu är sommaren över. Klänningen här är från Ganni och den finns hos Kadelaco.

dress_kristin_Lagerqvist-6

Idag har jag haft filminspelning med ett glatt team hemma i mitt vardagsrum. Vi byggde tavelvägg och resultatet kommer upp här på bloggen inom några veckor. De hade med sig världens tjusigaste höstbukett och lämnade kvar den till mig. Tack och bock!