Igår hade vi FGL Dinner och dukade upp vårt stora bord med höstblommor och tända ljus i den sena höstsolen som sakta sänkte sig utamnför våra fönster.

Virade lite tråd runt linneservettere och tryckte ner blommor och la på våra nya tallrikar. De kommer från HK Living och jag har iköpt samma tallrikar hem till mig och låtit svågern ärva mina gamla. Dessa finns hos både Artilleriet och hos Strömma tror jag.
Så himla fina!

Miranda tog bloggiga foton på dukningen.

Vi var verkligen ute i sista minuten. Jag hade varit i Borås hela dagen på möten och på eftermiddagen mötte vi upp Scorett för ett nytt möte. Under senare eftermiddagen ramlade vi in hos FGL för att fixa iordning allt. Jag tog ansvaret för dukning och bildspel och Miranda gjorde maten.

Fem minuter över sex var vi klara och gladde oss över att inga gäster var tidiga men började samtidigt skruva lite på oss… Kan alla vara sena?
Hahaha, helt plötsligt fick vi för oss att vi hade fel dag, fel månad eller så… men sedan kollade vi upp inbjudan och det visade sig att middagen började halv sju. Så tokigt! Vi skrattade åt det hela och fick helt plötsligt tid att både uppdatera storys och springa på toa.

Jag hade gjort en rödbetshummus. Kokta rödbetor som jag mixade med solrosfrön, olja, citron, chili, salt, tahini och spiskummin. Mycket gott!
Tips från Lisa Burenius som är ett geni gällande mat.

Mysigt med den här sortens middag.
Vi var tolv kvinnor som aldrig förr hade träffat varandra som delade bord denna afton.

Vi började kvällen med att berätta om hur vi två lärde känna varandra och bakgrunden till FGL. Sedan fortsatte middagen med samtal kring ämnet “Mod”. Vad skulle du vilja ha mod att göra i ditt liv? Handlar det om relationer, personlig utveckling, arbete eller bara att ha modet att hoppa fallskärm..? Alla fick papper och penna för att skriva ner sina tankar och sedan ta med hem och vi delade också med oss av tankarna kring bordet. Detta var mycket givande och öppnade mitt hjärta otroligt mycket.
Så modigt att komma själv till en middag med främlingar. Och så fantastiskt att bolla tankar och idéer tillsammans ur olika perspektiv med människor som inte känner dig sedan tidigare.

Det blev äppelpaj till dessert – Miranda hade funnit receptet hos Underbara Claras.

Idag tassade jag ut i trädgården och plockade in en liten bukett rosor. Funderade lite över om jag hinner lägga ett par timmar här idag.

Det kanse blir de sista blommorna från trädgården denna helg tänker jag.

Boris. Så himla fin bland äpplen och chilli.

Ok, Nu ska jag ta tag jobbgrejer och försöka få till en löpartur med dopp. Sedan ska jag dra på mig min finaste klänning och dra på gala. Ska försöka knäppa ett foto på min outfit och visa här sedan.

Kommentarer till “FGL Dinner – fina möten och givande samtal

  1. Härlig kväll, kanske jag kommer nästa gång, fast jag bor längre bort 🙁
    Vill ha mod att förverkliga mitt dröm och starta eget snart…fattas dock lite ekonomi men jag sparar sen åratal och snart är det dags!
    Trevlig helg!

  2. Vilken kväll – ser härligt ut. Dock bor man en bit ifrån. Jag vill gärna skicka en väldigt stor hälsning för all inspiration du delar. Vi är delvis västkustbor och delvis Närkebor. Vi delar det bästa av livet. Önskar ett stort lycka till ikväll. Trevlig helg och tack för era fina kläder som fått mig i nytt liv.

Kommentarer stängda