Förra veckan var Sofia och Laura, @feelingfree och @lauragoldenberger,  hos oss i Varberg och filmade in lite rörligt material på @fglstore. Så roligt! Och smickrande att de hälsade på oss i deras lilla Europa-turne. Tjejerna hör hemma i LA och hade nu besökt både Island och Norge innan de landade här på vår västkust.

Väldigt gulliga och inspirerande. Laura sa att hon brann för att träffa självständiga och inspirerande kvinnor och berättade om ett gäng kvinnor hon fotat med deras motorcyklar i USA och en annan grupp kvinnor som färgar tyger av endast vegetabiliska kulörer i Guatemala.

Vi hade en strålande augustidag i Varberg och det var roligt att få visa upp vår hemstad när den är som vackrast.

Vi gick till Subbe Fyr såklart. Älskar detta ställe.

Utsikten här är helt fantastisk.

Jag filmades i morgonrock bland all ljung. Håller tummarna för att det ser härligt och vackert ut.

Först tänkte jag att det bara skulle ta ett par timmar men dagen bara sprang iväg och vi hade jätteroligt.

Var tvungen att titta lite på resultatet såklart. Så coolt!
Jag vill verkligen lära mig mer om film. Kolla här vad vackert Sofia’s skapar.

Vi hade med oss fika också.

Bullar och annat gott från Kustbageriet.

Vi svängde dessutom förbi vår lokal och filmade lite. Vi får bjuda hit tjejerna sedan när allt står klart också såklart.

Här händer inte så mycket nu. Vi väntar på de nya fönstrena som ska sättas in innan arbetet går vidare.

Färgen vi bestämt oss för fick i alla fall mycket väl godkänt. Ska bli spännande att se den komma upp på större ytor och samspela med de lampor och möbler vi valt ut.

Idag ska vi möta upp en tjej för ett riktigt spännande och kreativt samarbete som kommer mynna ut i en liten kollektion som endast kommer säljas här i denna butik. Och så ska vi ha möte med killen som ska svetsa ben till bord och klädställningarna. På återseende.