Igår var första riktiga arbetsdagen då jag släppte sommarlovsbarn och andra måsten för att fokusera endast fotografering och kreativt arbete. Jag mötte upp Lise Hellström och Sanna SporrongRum för Papper i Göteborg för att skapa material till ett bokprojekt för Lise.  Så fin butik alltså!
Älskar konstverken som hänger i fönstret här. Kika in i Victoriapassagen vid ditt nästa besök i Göteborg och passa på att äta en sjukt god kardemummabulle från Da Matteo som är granne till butiken.

Efter arbetet så bjöd Sanna upp oss till sitt kontor där jag nästan tappade hakan av allt fint. Så lyxigt att få smita in på detta vackra kontor och jobba iväg några timmar helt på egen hand. Sanna är verkligen en fantastisk formgivare och har gjort många superfina jobb. Jag knäppte lite bilder och återkommer med ett helt inlägg härifrån. Så fin och varm personlighet också. Älskar dessa möten.

Hemma väntade en ljummen augustikväll och jag passade på att vattna i växthuset och plocka lite plommon från grannträdet.

Jag har verkligen världens gulligaste granne som delar med sig av allt. Sticklingar, plantor, kunskap och frukt. Lyllos mig!

Har du mycket plommon i din trädgård så tycker jag du ska passa på att göra detta bröd och äta med plommonmarmelad. 

Det gäller att passa på att äta några plommon själv innan barnen får syn på dem. Jag passade på att plocka några tomater och luktärtor också.

Jag fick två presenter i Göteborg. Både från Rum för Papper och från Sanna som har formgivit boken “Ibland mår jag inte så bra”. Boken handlar och psykisk ohälsa och den har jag varit nyfiken på länge då ämnet ligger mig extra nära hjärtat. Har förresten precis sett färdigt på “30 liv i veckan” som också är en serie där ämnet lyfts. Tips för alla oavsett livssituation.

Barnen och jag tog oss sedan ner till stranden vid solnedgång för att dopp.

Ett riktigt bra sätt att avsluta en fin dag på.

Önskar dig en fin vecka.