arbete ihop med Ellos

Jag har designat en hel badkollektion för Ellos och är orimligt stolt! Den lanserades tidigare idag och jag har fått jättemycket fin feedback och känner mig både tacksam och stolt över detta arbete. Under ett års tid har vi jobbat med dessa plagg och det känns smått surrealistiskt när man nått i mål och får visa upp allt så här. Jättekul!

Ska vi titta lite på resultatet?

Inspirationen kommer från mina stunder i Frankrike och plaggen är också döpta efter ställen jag tycker mycket om.
Blodapelsin, franska stränder, ljummet hav, små vikar, färgrika ängsblommor, syrlig lemonad och grafiska mönster är det som har inspirerat mig och gett liv till den här kollektionen.

Mitt mål var att skapa vackra och klassiska strandprodukter som ska kännas aktuella och fina nästa sommar, sommaren därefter och förhoppningsvis sommaren efter det.

Kollektionen som jag har tagit fram består av klänningar, baddräkter och bikiniset i roströda toner. Förutom att enbart designa modeprodukter har jag även tagit fram handdukar och filtar samt en pläd och en kudde. Med varma toner för kollektionen tankarna till en franska stränder och mjuka semesterdagar.

Den nya kollektionen är en av de första kollektionerna som består av både mode- och hemprodukter hos Ellos– alla noggrant framtagna med precision i varje detalj. Jag ville skapa en vacker och tidlös kollektion, men också med stort fokus på  att produkterna skulle vara bekväma och multifunktionella.

Jag ville skapa en bekvämlighet som du kan ta med dig till stranden. Därför tog jag fram strandplagg som man kan röra sig i utan att de ramlar av eller hänger löst. Jag tog även fram en strandkudde och en gigantisk handduk som man både kan sova på och ha som underlag när det är dags att fika.

Den här stora strandfilten/handduken är så smart för man kan vira ihop den och bära den i läderremmarna som en väska.

Sorry för spam av bilder – men det var svårt att välja ut bara ett par.
Alla bikinis går att kombinera och min förhoppning är att dessa plagg ska vara aktuella nästa sommar och sommaren därefter också så de får leva länge. Hoppas ni gillar dem . Se hela kampanjen här och ta del av den fina filmen som spelades in när vi skapade bilderna.

Kommentarer till “För stranden – så stolt över min badkollektion hos Ellos

 1. Så himla fint alltihop! Blev direkt förälskad i klänningen i frotté. Nu även beställt den blommiga bikinin. Bra jobbat!

 2. Så fina badkläder, praktiska och snyggt skurna. Bilderna är så härliga, färgerna väcker lust att njuta av sommaren och du! Vilken modell, alltså!

 3. Men förlåt, hade du varit typ Sandra Beijer hade 100 kommentarer sagt detta: faaaan vad snygg du ser ut! Goals på att åldras som du (obs åldras som i relativt såklart!). Snygga badkläder också 😉

 4. Hej! Fantastisk kollektion!! Glad att jag hann med att roffa åt mig ett par bikinis nu väntar jag bara på att dom ska komma. Ser fram emot att njuta av sommaren i snygga badkläder:)
  Tack också för din blogg som är fylld av både glädje, kärlek och allvar <3
  Stor kram till dig

 5. Jättefina baddräkter! Hade jag inte redan köpt en jag gillar för ett par år sen hade jag absolut slagit till på den mönstrade orangea.
  Vill också säga att jag tyckte det kändes hoppfullt att läsa ditt förra inlägg, där en lärare vill använda din berättelse i undervisningen. Det är så viktigt att unga blir medvetna om detta, och får prata om det med ledning av kunnig lärare. Din blogg är viktig!

 6. Som jag har väntat! Livrädd att missa, eller inte hinna få innan vi åker, beställde jag bikini igår! Så pepp på din vackra kollektion! GRATTIS

 7. Helt enastående fantastiska bilder och DU

  Vill ha allt och vara stolt över min kropp …

  1. Ulrika, var stolt över din kropp. Välkommen till stranden i sommar! Vi andra tänker bara på våra egna kroppar jag lovar. Själv trodde jag låääänge att jag skulle gömma mina ben. Vet du vad det visade sig? Mina ben är svinbra, de bär mig i luftiga shorts på stan, och ingen bryr sig. De bär mig till stranden där ingen bryr sig om dem. Hurra, den här sommaren är det din tur att genomskåda det fåniga staketet som vill få dig att tro att din kropp är annat än magisk. Jag lovar att vi andra inte ser nåt fel på den.

Kommentarer stängda