Första advent – så vansinnigt härligt att julmyset börjar på allvar nu.
I brist på julstämning här hemma så får det bli lite julfoton vi tog för jobbet för ett par veckor sedan istället. Här hemma ligger adventsljusstakarna och julstjärnorna fortfarande i förrådet, hahaha…
Väntar in rätt feeling som sagt.

En sådan här klocka är fin som tusan förresten. Fann på loppis för endast ett par hundra och den ska upp på väggen i vårt kök.

Älskar detta kök. Här utbyts alltid så kloka och varma samtal. Igår hade vi en riktigt lyckad workshop för barn som ville utveckla sina kunskaper i att rita. Detta gav mersmak och vi funderar på att skapa en till workshop som man kan köpa och ge bort i julklapp till sina barn.

Jag var på fest igår. Helt galet kul och jag kom inte hem förrän alldeles för sent med värkande dansfötter. Har dock fortfarande ett stort leende på läpparna och ett väldigt varmt och kärleksfullt hjärta efter alla skojigheter som ägde rum. Rundpingis, dans & mängder av fina vänner. Så härligt!

Denna vecka ska jag till Stockholm på en skoj grej och så ska jag jobba med FGL. I slutet av veckan lugnar det ner sig för min del och jag ska ta tag i massa pappersjobb och sedan har vi öppet i butiken med nya kreatörer som gäster på lördag igen. Ska skriva mer om det. (obs. reklam för egen verksamhet)
Och det fina setet jag har på mig är blus och kjol, ett alternativ till den populära klänningen vi hade förra vintern. Så många som frågar efter den. Kul! Men detta är ju också jättefint och användbart eftersom det är i två delar. Finns i rött och blått.

Hoppas du har en fin helg.

Kommentarer till “Första advent och juliga bilder

      1. Tack! Du vågar jag mig på S jag med. Alltid svårt om man är 38.. Ibland S ibland M och alla stl är så olika. Jag vet att ni har mått på allt men med tre barn är måttbandet alltid ”finns i sjön”.

        Hoppas du får en fin vecka och tack för all inspiration 👌🏻

  1. Hej, i FGL store står det under kjolens material 100% Georgette, men vad är det? Är det naturmaterial, som viskos eller liknande ? Tål inte plast 🙁 Tack!

Kommentarer stängda