barcelona 3__Kristin__Lagerqvist-0525

Idag var det dags för oss att fota på location för första gången på Pia Ulins fotokurs här i Barcelona. Vi åkte en bra bit upp i bergen  bland serpentinvägar och varningsskyltar för vildsvin innan vi fann det lilla växthuset med tillhörande ytor som vi skulle fota vid.

barcelona 3__Kristin__Lagerqvist-0527

Här bodde en spansk konstnär som hjälpte oss att sätta ihop en fantastisk bukett att fota i hennes miljöer.

barcelona 3__Kristin__Lagerqvist-0568

Pia visade hur hon gjorde och jag tog genast idén med att använda en svart duk eller skärm med mig i mitt arbete.

barcelona 3__Kristin__Lagerqvist-0569

Jag fotade utsikten.

barcelona 3__Kristin__Lagerqvist-0593

Daniella Witte fotade rakt ner i en diskho.

barcelona 3__Kristin__Lagerqvist-0619

Sedan fann jag några vackra flaskor.  Tanken var att vi skulle fota “still life”-bilder. Helst fyra stycken som vi sedan ska presentera imorgon. phu!

barcelona 3__Kristin__Lagerqvist-0590

Jag flyttade runt några granatäpplen och blommor, blev klar tidigare än alla andra och funderade på mitt egna uttryck. Roligt och intressant att se hur alla andra jobbar.

barcelona 3_kristin Lagerqvist-0654

Så värd en drink på balkongen i solen efter dagen. Jag blandade kava med lite gin och pressade massor av citron där i innan jag slängde ner en näve isbitar. gott som tusan. Nu ska vi träffa denna tjej för lite härligt häng.