Kom hem efter två veckors semester med familjen till ett Varberg dränkt i vackraste februarisol. Tänker att jag aldrig älskat mitt hem mer än just idag då jag ser hemmet med nya glasögon. Har varit ute i trädgården och funnit både snödroppar och små blå krokusar. Underbart!

Knäppte detta foto då matrummet badade i solljus och min nya tavla testades uppe på väggen. Får de plats båda två tro?

Solig söndag betyder lång promenad längs havet med tillhörande stop för fika på Kallbadhuset.

Boris var också sugen på räkmacka och våffla.

Längtar tills nästa bad  här.

Solen gick i moln och lämnade ett dovt dis över staden istället. Men jag svär – jag kände våren i andetagen.
Två grader i luften och tre grader i vattnet. Jag berättade att jag har hört att det är bra att snorkla kring Subbe Fyr och min man svarade skrattande att man får nog vänta tills det blir lite varmare. Det blev inga dopp idag.

Men en tur upp på vallarna på Varbergs Fästning.

Så vacker milj att strosa omkring i.

Vände man blicken mot skyn fick man se det här.

Sedan satt jag här, drack två koppar kaffe och slukade tre avsnitt av Colin Nutleys nya serie.

Kaffe i koppen jag fick av min mamma – med ett K på.

“En Matbok” – Carl och Karin Larsson. Så himla fin och inspirerande.

Boris och Jonas var också med på ett hörn.

Nu ska jag krypa i säng tidigt för att ladda inför kul jobb imorgon. Hoppas ni haft en mysig helg.

Kommentarer till “Från min söndag

  1. Så härlig dag – havet är ju extra allt. Hund och mysigt sällskap extra plus ❤️

Kommentarer stängda