frisera_Kristin_Lagerqvist-2

Var tvungen att frisera lite.

frisera_Kristin_Lagerqvist

Detta är alltså efter jag klippt ner mina Dr Westerlund rejält. Och de behöver nu lite vatten och näring. Fast egentligen ska jag ge mig på att stamma upp en av dem kanske.. Älskar att jag funderar på detta istället för om alla klappar är inhandlade.

frisera_Kristin_Lagerqvist-3

Nu funderar jag istället på om man kan lägga sticklingar i små paket under granen. Blandat med skumtomtar?
Jag tänker nämligen vägra springa runt och köpa massa onödiga grejer i år och har nästan bestämt mig för att måla teckningar till alla jag bryr mig om … äsch… Men tänk på det.
Köp inget onödigt för köpandets skull nu. Och ingen stress heller, lova det.
Det blir ju jul ändå.

ps. Ikväll meddelar jag vem som får den här i julklapp förresten