För några dagar sedan svängde jag förbi Diba på Okéns B&B i Varberg. Här är så fint!
& så har hon den godaste frukosten i hela staden.

Innergården går inte heller av för hackor. Dröm att sitta här ett par timmar och ta både påtår och tretår på kaffet.

Nästa gång jag är här ska jag fråga om jag kan gå in på några rum och fota – så mysiga.

Det här är Diba. Hon driver Okéns tillsammans med sin man Gert och hon ingår i mitt kvinnonätverk här i Varberg. Vi möts ibland upp hos henne och har frukostmöten, peppar och stärker varandra i både yrket och i föräldraskapet. Ganska ofta ses vi på träninge  och på Damernas brygga för ett dopp också.

Att omge sig med vänner som inspirerar och stöttar är så himla viktigt tycker jag. Tänker att många umgås med vänner för att de alltid varit vänner – även fast de växt ifrån varandra och inte delar samma intressen längre. En vän sa att hon ifrågasatte varför hon hade kvar vissa vänner och tappat andra. Sunt att reflektera över detta.
Att kika runt och se vilka som tar och vilka som ger energi är aldrig en dålig idé.

Diba gör den godaste currysillen, smarrigaste chiasylten och galet goda rawfoodbollar.

Längtar redan till nästa frukost här.

Kommentarer till “Frukost hos Okéns B&B

  1. Så mysigt ställe! Där bodde vi ett par nätter efter vårt bröllop 2007, kanske dags för ett återbesök snart!

  2. Nästa vecka ska jag till Lund, men bestämde mig för att resa en dag tidigare och stanna i Varberg och ta in på Okéns. Måste se allt det där fina du skriver om. Tyvärr så blir det på söndag, men jag åker inte förrän på måndag morgon så jag hoppas att du är i din butik så att jag kan komma in och säga hej!

  3. Åh så mysigt. Det får jag testa när vi är i Varberg. Minns innan när byggnaden stod roll och vi kallade det för spökhuset just för att tiden verkade stå stilla därinne. Har inte tänkt på att man kan gå dit och äta frukost nu.

    1. Jo, det kan man. Du bör dock boka i förväg så Diba har fixat tillräckligt med frukost och har plats 🙂

Kommentarer stängda