Gott Nytt år kära ni!

Med tårna in i 2024 vill jag önska er allt det ni behöver och önskar. Är det en kram? En hundvalp? En hel natt sömn? Eller kanske en egen termosbadrock?

Jag fick en av min mamma i julklapp och även om det sannerligen inte var det vackraste jag dragit över axlarna så fick den följa med på årets sista bad.

Det blåste ostlig iskall vind och regnet låg i luften. Det var runt runt fyra grader men den höga luftfuktigheten gör alltid att det känns som minus tjugo tyvärr…
Älskar torra och kalla vintrar. Men dessa blöta och rå är en pina faktiskt. Jag drog på mig mina badskor och gick naken ner för bryggan med endast blå toppluva på huvudet. Därefter sänkte jag ner kroppen i mörka Kattegatt och räknade sakta till tjugofem. Det räckte gott och väl denna dag där väderförutsättningarna var i tristaste laget.

Boris var med.

Därefter knäppte jag inte en enda bild på vårt nyårsfirande förutom denna selfie i vardagsrummet medan jag väntade på våra gäster. Vi skulle ha ett gäng tonåringar på middag och hade preppat med snittar och olika rätter. Så roligt att de ville äta middag med oss denna afton.

Idag är det årets första dag och jag känner inte något särskilt om jag ska vara ärlig. Ska leta efter en go känsla både i kallbad, träning och bastu. Därefter hörs vi igen.

Hur känner ni er?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Fyra från mitt nyår

  1. Åh jag fick en likadan badrock i julklapp. Den värmer fint.
    Just nu önskar jag att jag får sova en hel natt. Det är väldigt slitsamt att inte ha en bra sömn. Följer råden men vaknar ändå varje natt och är vaken 3-4 timmar. Helt väck när dagen kommer.

  2. Idag känner jag mig pepp. Kallbadat och bastat. Bokat crossfit pass och hotyoga för veckan och skickat ansökan till nytt jobb.

    God fortsättning!!

  3. Jag hade en superlugn nyårsafton men vaknade upp till kaos, som lett mig rakt in på en väldigt läskig väg, med uppsägning (från min sida, aldrig mer detta skitjobb säger jag bara!), en eventuell (förhoppningsvis kortvarig) sjukskrivning, söka nytt jobb och kolla upp att jag verkligen har rätt till a-kassa. Jag börjar med andra ord året på ett väldigt omtumlande, läskigt sätt men som förhoppningsvis kommer leda mig på rätt väg. Och jag får snart min fina blus från KLagerqvist också på posten❤️????då måste det bli bra!