Oj oj oj, det är orimligt mörkt idag. Jag har suttit här och jobbat fokuserat med en deadline som jag precis skickat iväg. Av med pyjamasen och en snabb sväng in i duschen, redan halv tre – har missat lunch och möjlighet att fota i någorlunda dagsljus. Ja, ja… Håll tillgodo. Knäppte några snabba på vad som händer just nu.

Här sitter jag och jobbar. Mellan olika uppdrag försöker jag analysera branschen och bygga egna strategier inför kommande år. Just nu uppskattar jag detta skarpa inlägg, denna podd och den här intervjun mycket.

Jag har klätt mig i blått. Såklart.

Igår fick jag ett ryck och drog fram julsakerna från källaren. Några stjärnor åkte upp och julmusik spelades i varje rum. Lika bra att börja när man är sugen tänker jag.

 

En kopp kaffe till, lite bläddrande i nya NSM och sedan iväg till nästa kontor.

Hoppas du har en riktigt fin dag.

Kommentarer till “Fyra snabba innan mörkret slukade alla rum

  1. Jag har en eventuellt konstig modefråga.. jag såg att både du och Miranda skulle sälja era stickade Ganni(?)-tröjor, som ju känns som årets hetaste tröja, är de redan ”ute”???

    1. Hahaha, Vadå ”ute”? Den är ju jättefin och man kan ha den året om hur länge som helst. Brukar inte bry mig om sådant utan använder de kläder jag tycker om flera år. Mer hållbart att tänka så istället för att jaga trender. Ibland kan jag dock tröttna på ett plagg och då är det ju bra om någon annan får glädje av det. I detta fallet var det dock att plagget fällde mer än jag räknat med.
      Men vansinnigt fin tröja!

  2. Jeg som skulle sette meg ned for å fortsette å lage portfolio, også “skulle jeg bare” sjekke bloggen sin først… Og her sitter jeg og leser og lytter og ser på alt mulig du har linket til, ha ha 😉 Takk for tips, jeg får heller være oppe litt lenger i kveld 😉

Kommentarer stängda