Detta äter jag flera gånger i veckan just nu. Till frukost, lunch eller kvällsmat. Har till och med gjort det som förrätt när jag haft grannarna över.
Avocadomacka med chili & gravad lax.
Inspirationen tog jag med mig från Commissary på The Line Hotel i Los Angeles.
Jag svänger gott surdegsbröd med olja och flingsalt i en panna först.
Sedan mixar jag avocado, massa pressad lime, salt, koriander och chili grovt.
Detta lägger jag på brödet och toppar sedan med gravad lax, mer koriander och chili.
Det här är så sjukt gott!! Man svänger ihop det på två röda – så lätt som en plätt och också poppis hos barnen om jag inte öser på med för mycket chili his Igor då….
Åh vilket härligt recept, allt gott på en gång 🙂 Tack för tipset!
Vad fräscht, tack för tips!
Greetings from Napa California! Love your blog, wish it had at least an English translation ☺️🍷
Alltså herregud så gott det låter !! Skulle aldrig behöva äta något annat 😂😋
Men vad gott detta såg ut! Tack för tipset 😀
Ha en underbar tisdag!
verkligen! Måste genast bege mig till affären och köpa mer lax..
Mums vad gott det ser ut! Och vilken bra idé att steka brödet först, det måste jag testa.
testa detta! Så gott!
Brukar steka brödet i olja och gnugga en vitlök på också. Svingott!
Åh tack för tipset!
Perfekt lunch till en mammaledig 👌🏻
Precis! varje dag här hemma nu…
Åh… tack för supergott tips!
Varsågod! Ha en bra dag 🙂