Detta äter jag flera gånger i veckan just nu. Till frukost, lunch eller kvällsmat. Har till och med gjort det som förrätt när jag haft grannarna över.

Avocadomacka med chili & gravad lax.

Inspirationen tog jag med mig från Commissary på The Line Hotel i Los Angeles.

Jag svänger gott surdegsbröd med olja och flingsalt i en panna först.

Sedan mixar jag avocado, massa pressad lime, salt, koriander och chili grovt.

Detta lägger jag på brödet och toppar sedan med gravad lax, mer koriander och chili.

Det här är så sjukt gott!! Man svänger ihop det på två röda –  så lätt som en plätt och också poppis hos barnen om jag inte öser på med för mycket chili his Igor då….

 

Kommentarer till “Galet god avocadomacka med lax

  1. Åh vilket härligt recept, allt gott på en gång 🙂 Tack för tipset!

  2. Greetings from Napa California! Love your blog, wish it had at least an English translation ☺️🍷

  3. Alltså herregud så gott det låter !! Skulle aldrig behöva äta något annat 😂😋

    1. testa detta! Så gott!
      Brukar steka brödet i olja och gnugga en vitlök på också. Svingott!

Kommentarer stängda