garden_kristin lagerqvist-9400

Idag plockade jag trädgårdens första rabarber under min lunchrast.garden_kristin lagerqvist-9395

Jag tog med mig en bricka ut till växthuset och passade samtidigt på att plantera avocadokärnorna barnen och jag sparat på. Broccoli och ägg. Nästan alltid när jag är själv.garden_kristin lagerqvist-9397

Solen värmde härligt och nu är det bara någon dag eller så innan körbärsträdet som skuggar växthuset slår ut i full blom.garden_kristin lagerqvist-9398 garden_kristin lagerqvist-9399garden_kristin lagerqvist-9403

Måndagens fynd. Efter hämtning på dagis och skola så fortsatte trädgårdslivet för oss alla. Vi hoppade hopprep och rev upp kirskål ur rabatten. garden_kristin lagerqvist-9407

Sedan. Tro det eller ej, så åt vi kvällsmaten ute. Omelett med mängder av god ost..garden_kristin lagerqvist-9409

Idag var det också premiär för en fin ensamstund i trädgården efter läggning av barn. Jag hade vänt ner gödsel i trädgårdslådorna och behövde vattna. Imorgon ska jag binda upp min allra vackraste klematis och tvätta rent fågelbaden.

garden_kristin lagerqvist-Här är en liten del av altanen efter solnedgång med de där fina fåtöljerna jag fyndade på loppis. Här ser du också en skymt av den nya fasaden och kvistarna jag snodde med mig hem under promenaden från skolan. Bästa tiden på året börjar verkligen. nu.