månadens lista – april

Sådärja. Nu har jag också knåpat ihop månadens lista för april.

bil

Bil- Det här med bilar och jag…

Konstigt nog har jag nått upp till en ålder på 36 år och aldrig tagit det där välbehövliga körkortet. Sjukt störande, om du frågar mig. Nu är ju sannerligen livet maxat till tusen och att sitta med körkortsboken om kvällarna går sådär… Självklart ska jag fixa det ändå. Och då vill jag såklart köra runt i en sådan här buss i sommar.citat

Citat -Vi måste sätta en ordentlig målplan! säger jag till Miranda Rebecca och ruskar lite trött på huvudet. Mm, vi gör det snart… Faktum är att vi har så förbannat roligt med vår lilla business och hela alltet tutar och kör ändå… Men absolut! Vi ska styra upp det ännu bättre i vår.

hem2

Sovrum – Ja tack, jag skulle vilja inreda mitt sovrum lite mer såhär.

hår

Hår – Mitt hår är ett kaos. Som alltid. Då är det bara att gilla det och bestämma sig för att det är rätt snyggt ändå på något sätt.

office

Kontor – Den sista tidens flackande fram och tillbaka mellan olika projekt, fotograferingar och resor har gjort det aningens rörigt på mitt kontor, i min almanacka och bakom pannbenet. Lite ordning och reda tack.

 resa

Resa – Jag kom precis hem från en underbar helg i Florens med min man och vill just nu bara landa med familjen innan jag packar igen för inköpsresa med For Good Luck. Men nästa års resa med honom kanske blir på en motorcykel i Toscana istället…

smak

Smak – Kaffe. punkt.

stil

Stil – Jag är på jakt efter en klockren hatt inför våren. Att matcha hatt till den lilla blusen och ett par jeans känn helt rätt.

växthus

Trädgård – Trädgårdssäsongen är snart igång på allvar och jag har små plantor överallt som vill flytta ut. Jag har massa planer men får se hur mycket vi orkar med… det blir dock inga höns i år i alla fall..

kök

Hem – Jag grämer ihjäl mig över att jag inte köpte de två stolarna jag såg på loppis för ett par veckor sedan. Böjträstolar med träsits med samma mönster likt de på bilden. Vad fasiken tänkte jag med egentligen…

Så här får det gärna se ut i mitt kök förresten. Måste nog flytta känner jag nu…

Tusen tack till Johanna som startat dessa listor som man ser ploppa upp lite här och var på bloggar. Roligt!
Kika på  Johannas lista här .

foton: klicka på fotot så finner du källa