Vilken långsam dag vi haft. Jag har legat i soffan och kollat en serie nästan hela dagen med avbrott för två långa promenader vid havet, bastu och mjuka samtal vid matbordet med den här killen. Har saknat dessa stunder. Man ska aldrig ta varandra för givna – nu är vi inne på artonde år tillsammans och vi har det bättre än någonsin. Är så tacksam över att ha Jonas som livskamrat och bästa vän.

Kaffekopp, serie, hund och barn som kommer och går.

Vi bläddrade i Darling Pasta och bestämde oss för ett recept med tonfisk för söndagsmiddag. Mums!
Jonas förbereder maten just nu och jag sitter här vid köksön med ett krispigt glas vitt, jazz i högtalarna och uppdaterar bloggen. Snart ramlar barnen in och då ska vi veva pasta ihop. Jag tror jag får ansvara för tomatsallad och dukning.

Denna morgon. Jonas jobbade vid skrivbordet – så gulligt när han sitter med fötterna så här tycker jag.  Mellanbrors pussel lagt på en stor tavla på golvet… Nöden har väl ingen lag va?
Älskar det här rummet. Alldeles brokigt, fullt av böcker, färger, mönster och växter. Känns hemtrevligt.

Nu har vi fått upp gardiner i detta rum också. Funderar på att ställa ner alla pelargoner i källaren under vintern och bara ha ljusstakar och stjärnor i våra fönster.

Frukost på gång. Idag blev det gröt med lingon, clementin och honung på.

Och novembersolen hälsade på.

Jag gick ut i trädgården och knäppte lite foton och sedan bestämde jag mig för att inte känna massa måsten denna söndag – det blev en vilodag. Fint så.
Nu blir det ju god pasta och en film snart.

Det var lite glimtar från idag. Hoppas ni haft en skön söndag.

Kommentarer till “Glimtar från dagen

  1. Ert hus är så otroligt fint. Man känner hur värmen sprider sig ut ifrån dina bilder.

Kommentarer stängda