Dan för dan. Hur har ni det?
Vi har precis ätit sill & ägghalvor och ska bygga pepparkakshus. Min man tar disken och jag la ut ett digitalt vykort med en hälsning precis.

Vill passa på att säga GOD JUL till er som kikar in här på bloggen också. Detta året känns ljust och mjukt på ett helt annat sätt än vi känt på många långa år i min familj. Är tacksam.
Gud vad folk kämpar med jobbiga saker – det blir så uppenbart under julen då det inte går att ducka det mysiga som förväntas i alla familjer. Alla har inte det så där idylliskt och bra liksom och det blir extra jobbigt under julhelgen för många – en del vill snabbspola sig igenom hela alltet.
Men oavsett vad du gör, vart du är och med vilka så vill jag önska dig lugna mjuka dagar som blir allt det du behöver. Hoppas du inte känner någon stress eller press, att du inte känner dig ensam och att du mår fint.

God Jul!

För många är detta en glädjens tid men för somliga är det tvärtom. Vill därför lämna utrymme till att lista julens viktigaste telefonnummer för dig som har det tungt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “God Jul från mig

  1. Joyeux Noël à toute votre famille.
    Merci pour le blog et tous les sujets abordés avec simplicité et sincérité.
    Mireille

  2. God Jul och tack för allt fint du delar under året! Så glad för dina inlägg på både blogg och Instagram, de gör mig glad och ger mig en fin känsla för dagen. Vaknar också tidigt i vargtimmen och brukar då scrolla igenom din blogg som sällskap innan resten av världen vaknat. Hoppas du också får fina mjuka dagar!