Ämnet för dagens poddavsnitt är tacksamhet men både Marina och jag verkade vilja prata om vilken dålig bilförare jag är. Eller snarare om hur jag tar hand om min bil…

Jag drog hela sidan av min bil i muren där hemma en stressig morgon och det är inte första gången jag tagit denna kurva för snävt om man säger så…. Ska jag vara helt ärlig så är hela min bil en soptipp och min man ifrågasätter mig starkt – med all rätt.
“Skulle du fortsätta driva butiken med en sönderslagen ruta utan att laga den eller gå runt med fläckar av brunsås över dina vackra linnekläder utan att tvätta dem – det är ditt. varumärke du drar i smutsen när du kör runt med en smutsig och krockad bil med din logga på…”
Min man var dock väldigt stöttande i att jag skulle laga bilen och skulle köra den till skadecenter när jag själv hade upp över öronen med jobb och annat. På vägen dit körde han in den i en biltvätt och ovan sms-dialog följde. Stackare!
Han har verkligen ett upp på mig.

Men nu blir det en nystart inför 2024 med både ny kärra och andra förändringar i företaget.

Men mer i podden då? Jo, Marina är tacksam över att kroppen är mjuk men pallar spela 90 minuter fotboll. Och så är det barnen – dem är vi alltid tacksamma över. Vi ser ljuset på flera olika sätt i vår familj och det finns mycket att vara tacksam över. Lyssna här. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Bilen och podden

  1. Hej Kristin, tack för din fina blogg o fantastiska podd. Du/ de tillhör mina morgonrutiner, podden på fredagsjobb på kontoret och bloggen varje lördagmorgon i sängen med en god kopp kaffe. Du fångar upp allt från stort till smått i livet, och inspirerar på ett härligt sätt i bloggen!! Podden ger en annan insikt o jag gillar verkligen samtalen mellan dig o Marina. Speciellt hur ni ser på entreprenörskap och vad ni båda två har skapat i era respektive företag. Fantastiskt! Och angående bilen, man kan inte vara bra på allt! God jul från en glad o tacksam läsare från österrikiska alperna / Catharina