Idag har jag jobbat som en tok på FGL och hann inte alls med att skapa text till det inlägg jag hade planerat. Och eftersom jag förstod att det skulle ta lite tid och tanke med texten så knäppte jag några snabba foton på vad jag plockat ihop till köket istället. På vad som ska upp på väggarna alltså, när allt är klart.

Tre stycken anslagstavlor som jag sprayat grå. Ingen stor som jag planerat tyvärr, fick inte plats i min bil  och då fick jag kompromissa . Är faktiskt världsbäst på att vara flexibel och kreativ, gräva där jag står – antar att det är en “skill” man lägger sig till när man är lite av den oplanerande sorten med dålig framförhållning.

Lite torkade blommor kommer nog användas och så återvänder jag givetvis finheter som hängt på andra väggar i huset. Detta är mitt absoluta favoritporträtt på Igor.

Tur att jag valde att fota mot detta vitrinskåp. Då fick jag en anledning att plocka bort julgranskulorna jag lagt i skåpet i december.

Älskar den lilla soffan med de två gyllene hindarna i soffan. Ett arv från mormor Rut.

Sedan blev det fasligt brått.
Vi skulle ut på cykeltur i vårsolen och alla drog på sig hjälmar och sneakers. Då kom jag på att jag måste skicka in ett arbete under kvällen och behövde bildmaterial.
Så sju snabba foton med en poserade mamma i hallen innan  vi trampade ner till stranden och såg solen gå ner i havet. Vilken fin dag det blev. Hann med så mycket – återkommer med mer foton från dagen i veckan. Nu ska jag ramla ner i sängen med ett gäng killar och titta på en serie.

Kommentarer till “Grejer till köket

 1. det här inlägget är så väldigt vackert, kristin..!
  en blå, lugnande lunga.
  och bilden på igor, – f e n o m e n a l . . !
  {en sån där man hoppas ha ynnesten att naturligt
  hinna fånga i stunden en oväntat vacker dag}

  varma hälsningar,
  hannah

Kommentarer stängda