Nu är påskhelgen över och jag är fylld av mängder av positiv energi efter härliga dagar med familjen. Verkligen redo för jobb och vardag igen.
Just nu håller jag på att fota till ett inlägg om tavelväggar. Kommer under veckan så håll utkik.

Fick en leverans av bästa Karoline de la Concha. Så fina pastellrosa sneakers från Clae. Passar perfekt till min vårlook. Blev så inspirerad av omslaget till månadens Harpers Bazaar och plockade fram min pastelligaste skjorta ur garderoben samt la håret i mittbena.

Så fint med skjorta och jeans tycker jag.  Det här är ett gammalt reafynd från HM, deras Concious kollektion tror jag.

Mer pastellig inspiration fann jag inne i magasinet och blev genast sugen på att åka ut på den brittiska landsbygden på en weekend med min man.

Mittbena fungerar nog tyvärr inte då man har en så mörk utväxt som jag har just nu. Eller?

Annars då. Jo, jag har haft en paus från sociala medier och mail torsdag-söndag och spenderat dessa dagar med familjen på ett soligt snöigt fjäll. Jag har slarvat bort fyra påsar luktärt och grämer mig lite över det. Vi har klippt ner pilträdet i trädgården och fikat i växthuset där jag också möblerat om för ny säsong. Jag har också bakat och lagat mat tillsammans med människor jag älskar.

I veckan ska vi lansera nya produkter och jobba mycket hos FGL. Sedan ska Mir och jag åka till Stockholm ett dygn och sedan är det ju helg igen.

Kommentarer till “Nya sneakers och tavelväggar

 1. Så härligt med vår-feeling! Du gör så fina outfit-bilder (ja iofs är alla dina bilder fina!), blir verkligen inspirerad! Ser fram emot inlägget om tavelvägg, du är ju grym på det! Jag funderar lite på hur det funkar att blanda ramar och canvas, prints och oljemålningar…funkar/funkar inte?

 2. Takk for fint innlegg igjen, alltid inspirerende, og ja, veldig fin med mittskill og mørk “ettervekst” som vi sier her i nabolandet…. 🙂 Og fin med rød leppestift og pudderrosa skjorte. Det må jeg og prøve:)
  Ser ut som dere har hatt en fin påske. Vi også. I Jotunheimen. Sol hver dag og snødekte fjell. Fin tid med familien, ro og gode måltider. Klem

 3. Joho visst kan du ha mittbena! snyggt! tycker också att du passar i rosa:)

  Kram Camilla

 4. Hej! Håller precis på och planerar för en tavelvägg så jag ser verkligen fram emot kommande inlägg. Har du tips på bra sajter med försäljning av prints, posters och konst?

 5. Önskar dig en härlig och produktiv vecka ☀️ Ska leta fram några våriga skjortor jag med 😊 kram

  1. Det får man. De är från HM. Köper alla jeans där eller på Monki 🙂

 6. Hej:) tack för en blogg som så ofta är fin/intressant/inspirerande och allmänt härlig att kolla! Väldigt nyfiken hur pilträdet blev, är själv sugen att såga/klippa ner vårat ordentligt, men lite feg och osäker… Vore glad och tacksam för bild på hur det blev!? Allt gott till Dig!

  1. Tack så mycket för fina ord.
   Jag har noll koll på vad vi gjort,. Var tvungen att får bort bladverket då vi ska bygga blomlådor där under. Men knäper såklart en bild eller två då säsong närmar sig. Har nog inte alls gjort som man ska…har verkligen sågat av allt. hahaha. Kram K

  1. Tusen tack! Nej, detta har inte varit min färg direkt. Gillar de kulörer som tar för sig mer annars kram K

Kommentarer stängda