autumn_kristin_Lagerqvist

Stanna upp och andas. Se säsongernas skiftningar nere vid havet. Basta och doppa sig i havet och dricka varm Irish på bryggan efteråt. Låta söndagsmiddagen vara i fyra timmar. Sova ut.

autumn_kristin_Lagerqvist-3

Det var dags för mig att stämpla ut lite och lyssna på min kropp efter senaste tidens maratonlöpning.
En inställd inköpsresa till Indien, olika deadlines och  leveranser, en oro jag bär på och annat som suger energi puttade mig tyvärr över bord. Lite vila på detta och rätt prioriteringar så är jag säkert på banan igen snart.

autumn_kristin_Lagerqvist-5

Havet är alltid den bästa medicinen för läkning. Nere vid Subbe Fyr i Varberg är färgerna minst sagt magiska.

autumn_kristin_Lagerqvist-4

Jag matchade med mina skor och tog också på glittriga sockar för optimal peppning.

autumn_kristin_Lagerqvist-2

Finns egentligen ingen annan plats i världen där jag vill vara på  just nu.

autumn_kristin_Lagerqvist-6

autumn_kristin_Lagerqvist-7

Att få cykla och gå här varje dag året om i olika väderförhållanden måste vara den absolut bästa vardagslyxen i hela världen. Slår alla doftljus, resor, designlampor, fredagsbuketter och Rodebjer-byxor med hästlängder om du frågar mig.