Torsdag_Kristin__Lagerqvist-3097

Idag åkte en varm grön trenchcoat på när jag cyklade iväg. Är det höst nu alltså? Känner mig både redo och inte alls faktiskt…

Torsdag_Kristin__Lagerqvist-3104

Hallen i förmiddagssolen. Låt inte dig luras. Bakom de vita dörrarna råder kaos med för små regnkläder, hundra par skor och säkert minst fyra ouppackade strandväskor med mosade bananer.

Torsdag_Kristin__Lagerqvist-3106

Jag har börjat på båda. Så osmart. Vilken är bäst? Kan du hjälpa mig?

Torsdag_Kristin__Lagerqvist-3108

Från den ena röran till det andra. Vi har helt slutat äta vid detta bordet då här råder ständig byggnation och koncentration varje dag. Rätt mysigt. Häromdagen när det regnade fick jag tända levande ljus och servera mackor mitt i bygget. det var beställt. Sommarlovsmamma. Vad är vore väl en dans på Way out West egentligen… 😉

Fin dag till dig.