onastring augusti_Kristin__Lagerqvist-3005

Om jag var ineffektiv igår så är det inget mot vad jag är idag. Vaknade med världens värk i hela kroppen och tryckande bihålor.  åh, vilken dålig tajming.
Jag kurerar med massa chaite fylld med mjölk, kanel och honung. Det regnar ute så det är ganska mysigt att jobba på lite halvfart här hemma när ungarna ligger lite här var i sofforna och kikar på film.

onastring augusti_Kristin__Lagerqvist-3006

Men en helt annan grej. På kontoret låg det här vansinnigt vackra paketet. Jag placerade det där i juni efter den här dagen för att spara och fota. Självklart har jag redan plockat ut innehållet och använt flitigt under sommaren. Ett så vackert paket!
Antar att du förstår precis vart det kommer från.

onastring augusti_Kristin__Lagerqvist-3012

Det finns ingen som slår in paket lika tjusigt som Sofia på Mokkasin. Siv gillar också paket. Mest snören.
I paketet låg “It’s like summer on a straw”.
Världens vackraste silversmycke att hänga runt halsen.

onastring4 augusti_Kristin__Lagerqvist-3024

Jag älskar alltid att höra storyn bakom det jag bär. Gör du det också?

Lånat från Sofias blogg – Om de fina små blåklockorna :

“Det kom en dam till Johanna, vår guldsmed. Med sig hade damen ett par av blåklockor i gammalt silver. Eller snarare två par, för det var hennes örhängen från 20-talet. Damen var söt och tyckte att örhängena passade bättre i Johannas ateljé än i en ask i hennes hem. Johanna själv tyckte det var lite Mokkasin över dem och kanske var det de allra vackraste blåklockor vi hade sett och lovade varann att vi minsann skulle ta vara på dem på det allra bästa viset.”

Och så fick jag 7 vackra små klockor runt min hals en ljummen och härlig junikväll. Tusen tack till Sofia, Linn & Johanna! En så otroligt fin gåva.

onastring augusti_Kristin__Lagerqvist-3017

Fast Siv tyckte ju mest om snöret runt om som sagt.

onastring augusti_Kristin__Lagerqvist-3037

onastring augusti_Kristin__Lagerqvist-3038

Hon gick loss rejält på golvet och det var en fröjd att kika på.

onastring augusti_Kristin__Lagerqvist-3048

Sådär ja. Dags att stänga av kameran och lägga mig i soffan med lite mer te och en bra bok tror jag allt.