foto_hemma__Lagerqvist-9033

Denna helgen jobbade jag med Andrea Papini och knäppte en hel drös med bilder till magasinet Elle Decoration. Förhoppningsvis får du se hela reportaget ute i butik redan i slutet av sommaren.

foto_hemma__Lagerqvist-9044

Väldigt roligt att se hur någon annan arbetar och jag passade på att ställa tusen frågor och tog tacksamt emot alla tips om både det ena och det andra. Andrea fann vinklar i mitt hem som jag inte hade kommit på att fota själv så det känns jättekul att skapa ett en bildserie som inte ser så “Krickelin-fotat” ut men fortfarande är min stil eftersom jag inrett och stylat.

foto2_hemma__Lagerqvist-

Vi var till och med inne i någon av killarnas rum där jag annars inte brukar fota. Snygg tatuering. Nu är jag väldigt sugen på det där Eiffeltornet på underarmen alltså…

Tusen tack till bästa Andrea som gjorde ett strålande jobb! Ska bli spännande att se helheten med text i tryck sedan.
Kika in på Andreas sida för mängder av inredningsinspiration.

foto_hemma__Lagerqvist-9106

Nu peakar vårens arbete rejält denna vecka och nu gäller det att ha huvudet kallt och koll på både det ena och det andra.

Jag har två större fotograferingar med både barn – och vuxenmodeller två olika dagar, jobb på hotellen, en hel del arbete med webbsopen, förberedelse och lanseringskalas för bok på fredag,  boksignering och försäljning på Strömma under lördag kl 11-16 (Välkomna!) innan jag drar iväg och sjunger med Håkan och den 6e juni är det ju Appelbay-day i Apelviken och då deltar For Good Luck utanför John’s Place kl 12-16. Måste skriva lite mer om den här folkfesten i Apelviken såklart… Vet att Panetoz kommer och uppträder och att det händer massa skoj för både stora och små. Återkommer med mer information.

foto_hemma__Lagerqvist-9107

Nu får jag snabba på här lite alltså…