mir_hemma__Lagerqvist-9110

Vi tog den lilla ljusblå ner till Kärleksparken på lunchen. Mir, Otto och jag.

mir_hemma__Lagerqvist-9168

Äntligen har Malin öppnat sin Juice & Yoga-vagn. Då är det sommar!

mir_hemma__Lagerqvist-9132

 Patricia Trambevski, som är duktig på design och inredning, drack en cocosnöt i den heta solen. I Varberg bor verkligen många begåvade kreatörer och konstnärer, det hela är så himla oängsligt och härligt tycker jag.

mir_hemma__Lagerqvist-9215

Malin. En annan kreatör av rang. Hon flyttade hem från Australien och valde att jobba med något hon tycker är skoj och brinner för. Goda juicer och yoga. Hon byggde en juicevagn och det hela blev såklart en succé längs strandpromenaden här i Varberg.

mir_hemma__Lagerqvist-9138

Så himla härligt va!? Nu har jag inte fått det bekräftat av Malin men någon viskade att det nog skulle vara yoga för barn på söndagar med sagoläsning också… Håller tummarna för att en sådan strålande idé blir realitet.

mir_hemma__Lagerqvist-9146

Vi fotade lite bilder till vår T-shirt. Kanske den viktigaste tishan vi någonsin sålt faktiskt.
Give Peace a Chance. Något som känns extra bra i magen då Varberg satsar stort på att arrangera olika fredsaktiviteter hela året. I augusti håller till exempel Notes for Peace rum.
Det är en  konsert för fred. Så den 27 augusti händer det något unikt i Varberg. Vid södra Fästningshörnan under bar himmel samlas Stockholm Concert Orchestra och några av Sveriges bästa artister som Timbuktu & Damn!, Loreen, Ola Salo, Ida Wiklund, David Lindgren mfl… det ni!
Viktigt! Och oj vad bra det kommer bli.

mir_hemma__Lagerqvist-9149

Den här T-shirten i alla fall. Den är framtagen av oss tillsammans med vår leverantör Hey Pilgrim. Det är ett ställningstagande. För fred.
Varje år flyr tusentals människor från våld , förföljelse och lidande hemma och påverkas av väpnade konflikter, epidemier, brist på vård eller katastrofer orsakade av människor. Varje år spills otaliga liv och många lever i lidande eller helt enkelt försvinner.
Det är svårt att föreställa sig hur människor lider, men man kan göra vad man kan för att hjälpa och stödja .

Vi har utformat en begränsad upplaga t – shirt för att samla in pengar till dessa tappra. Känns bra att kunna göra något och det är dessutom fint att sprida kärlek och gemenskap tycker jag.
 mir_hemma__Lagerqvist-9172

Just nu väntar vi på nya mandalas. De kommer inom kort och vi tog med oss våra prover ner till parken för att fråga vad Malin tyckte.

mir_hemma__Lagerqvist-9173

Detta är min favorit.

mir_hemma__Lagerqvist-9192

Fast detta är mina färger.

mir_hemma__Lagerqvist-9195

Sedan tog vi oss tid till att ligga på en filt en stund och titta upp i trädkronorna, lyssna på fågelkvitter och dra in de lätta havsvindarna. Kommer du ihåg leken där man drar ett grässtrå över delar av ansiktet och tänker på olika kill- eller tjejer som man kan tänkas vara kär i?

mir_hemma__Lagerqvist-9207

Undrar vem Mir var kär i förresten.

mir_hemma__Lagerqvist-9223

Sedan berättade vi för Malin om våra nya armband som är ett riktigt speciellt och traditionellt hantverk skapat med bara naturmaterial. Det var ganska mycket viktigheter och en helt unik framtagning så vi fick ta upp fuskanteckningarna på mobilen.

mir_hemma__Lagerqvist-9221

Otto gillade det med mest guld i. Jag gillar det som har mycket smaragdgrön färg. Vi väntar in lite olika storlekar innan vi börjar sälja dem i butiken. Men kommet snart.

mir_hemma__Lagerqvist-9131

Hoppsan! Plötsligt blev klockan för mycket och jag fick skjuts till ett annat möte.