Redan måndag.
Följ med mig och Boris ut på morgonrunda med kaffekoppen i trädgården vetja.

Denna morgon åkte jag faktiskt till Helsingborg –  men innan dess hann jag med att både vattna plantorna i växthuset och fota ett roligt jobb inne i vårt bokrum. Det gick som ett hejsan och det är oftast då det blir som bäst för mig också.

Så här ser det ut bland plantorna nu. Det växer så det knakar!

De här bönorna ser jag verkligen fram emot att plantera ut.

Idag fick jag tips om att klippa av Rosenskäran över tredje bladverket så den förgrenar sig och blir buskigare.

Äppelträdet blommar för fullt men inte lika kraftigt som förra året. Så fina!

Ser du vad som hänger i hörnet bakom bastun? Min man överraskade mig med att hänga upp en hängmatta under den stora björken. Det blev jättebra! Nu är duschen inkopplad ordentligt också. Nästa projekt är att göra det fint i vårt utekök.

Jag är inte den enda som har projekt i trädgården dock. Under en veckas tid har ungarna jobbat febrilt med den här anordningen.

Försöker att inte muttra så mycket över hur j*vla fult det är med stor studsmatta och två hembyggda hopptorn som utanför vårt köksfönster… hahaha. Drömmer ju liksom om att de ska tröttna och jag får gräva ner mängder av dahlior och jätteverbena i denna rundeln istället. Jaja, älskar dock att vi är ute allesammans och fixar i trädgården. Hoppa studsmatta är för övrigt världen bästa träning.

Följer du mig på Instagram förresten? Jag har börjat med #trädgårdsbuketten om fredagarna och det vore så skoj om du ville haka på.  Jag ska försöka fota mina buketter genom säsongen i detta fönster.

Kommentarer till “Hopptorn i trädgården

  1. Vi har vår studsmatta med nät o min man o söner byggde typ 2 m högt torn så de hoppar över nätet fullständigt livsfarligt men i denna bomullsvärld är det härligt farligt 70 tal så som jag minns min farliga barndom lite av den får de allt ha😊😊

  2. Hej 🙂 blomman till höger om din fina kaffekopp, vad är det för någon tro?.

  3. Vilken fin tröja du har! Er trädgård känns härlig ändå, trots studsmatta och hopptorn 🙂
    Ha en bra dag!

  4. Hej! Berätta gärna mer om hur ni grävde ner studsmattan och hopptornen! Det är kul när alla har roliga grejer att göra i trädgården tycker jag 🙂

  5. Åh, jag inspireras så av dina trädgårdsvideorpå youtube. Satt och kollade de första under sista tiden på neonatalavdelningen med sonen. Nu är jag taggad på att ta mig an projekt trädgård här hemma.

Kommentarer stängda