Dag två på Kustfolk. Jag smet runt med kameran tio minuter innan öppning för att kika lite närmre på utställarna. Det blev ju lite stressigt under lördagen minst sagt och kameran kom inte fram så mycket. samma på söndagen måste jag tyvärr erkänna.

Fint i Götefors och Emma von Brömssens monter. Vill ha exakt allt!

Lisa satt och snackade  med en Malin Henningsson och några testade pingisbordet. Så här kommer det förresten vara ute på “vårt” torg i sommar. Pingis och platser att hänga på – vi älskar det. Jag har dessutom hört att Jennie ska göra fler väggmålningar. Vad tror ni om det?

Här är Malins smycken. Så talangfull.

Annas svenska läder. Älskade den lilla clutchen med rosett. Varför tog jag inget foto på den…?

Salong Feliz hade med sig sin frisörstol och hade salong hos oss på FGL hela dagen. Miranda fick två fantastiska flätor. Vad tror ni om att bjuda in henne fler gånger denna sommar?

När dagen var över och vi pustade ut kom Åsa från Blomsterbaren & Trädgårdsstudio med varsin bukett till oss som jobbat med Kustfolk. Så gulligt!

Jag beundrade @winkit’s konst.

Många kramar och skratt efter lyckad helg.

Sedan var det dags att packa ihop. Anna Lidström gjorde detta med extra flärdfull stil. Är ett stort fan till denna ubercoola och talangfulla kvinna. tack och hej.

Vad tror ni om ett nytt Kustfolk i augusti?

Kommentarer till “Kustfolk dag 2

  1. Ja, fler Kustfolk! Grymt anordnat med så många fina utställare. Tack för det!

  2. JA! Supergärna. Det var en av de bästa marknader jag har varit på. Jag älskade alla utställares grymma saker ihop med Clart Studio och er. Och resten av alla grymma företagare runt Brukstorget. Liksom bara så himla fint alltihopa. Hjärta på allt!

Kommentarer stängda