En dag tog min kompis Maria med oss till hennes vänner på Lust Yoga & Surf Villa i  Ahangama. Det ryktades att de hade den godaste frukosten på hela Sri Lanka och det ville man ju inte missa.

Johan och Mikaela som driver stället har flyttat från Thailand till Sri Lanka och driver numer ett fantastiskt ställe med boende, yoga, god mat nära massa fina surfspots.

Johan tog upp beställningen och rekommenderade varmt pannkakorna gjorda på mungbönor.

Mmmm. Så gott!!

Glutenfritt bröd med en vansinnigt god pesto och majonäs på tofu. Helt vegansk mat och fler bilder med inspiration till frukost kommer i ett helt eget inlägg inom kort.

Efter frukosten tog Johan med oss och visade deras vackra Shala (där man har yoga) och frågade om vi ville stanna en stund och hänga vid poolen.

Goals 2018…

Vi fick en så himla mysig förmiddag. Vi diskuterade högt och lågt, mängder av viktigheter och Johan var som världens bästa uppslagsverk. Kunde sjukt mycket om både det ena och andra.
Marias fina rygg och drömmiga hår.

Vi fick en rundtur också. På familjens privata sida hade de en studsmatta. Mattan hade fått följa med från Sverige och de hade svetsat nya ben på plats.

Mikaela är av det kreativa slaget och gör jättefina smycken som hon säljer i deras shop.

Kolla så tjusiga!

Jag smög in i ett av deras lediga rum och fotade lite. Så här såg badrummet ut. Gillar hur de lyft de turkosa detaljerna från golvet i resten av inredningen då de flyttade in.

Så himla fint ju!

Här är matplatsen inomhus. Väldigt kreativt att hänga hyllorna på detta sätt. Fint också!

Om man skär av toppen på ananasen och sätter den så här ovan en burk med vatten så bildar den tydligen rötter. Måste testa här hemma.

Här ser man in lite i ett av rummen. Både sänghimlar och hängare för galgar var upphängda med pinnar på rep från taket. Passade stället perfekt.

Skulle kunna tänka mig att checka in!

Mikaela och Johan har verkligen skapat ett fint ställe för både gäster och sig själva.

Tyckte så mycket om att barnen var delaktiga i det mesta också. Kan tänka mig att de får mycket tid tillsammans då de jobbar på detta sättet.
Båda barnen går annars i skola måndag till fredag precis som i Sverige.

Johan, Connie och Mikaela. Storebror var ute och surfade. Vilken himla fin familj!
Vi åkte tillbaka samma vecka och var med på yogan som Johan håller varje morgon 07.30 och stannade sedan på en frukost igen. Önskar det funnits mer tid för frukost och yoga på detta ställe.
Så glad att Maria tog med oss hit!

Kommentarer till “Hos Lust Yoga & Surf Villa i Ahangama

Kommentarer stängda