hos Markus – a true surfer

markus_boman_kristin-lagerqvist-3277

Markus och jag har bott grannar i flera år och våra barn har mer eller mindre vuxit upp med och hos varandra. Därför var det extra kul att när han tackade ja då vi frågade vi fick komma med kameran.

Jag gillar Markus stil och tycker om hur han har byggt upp ett hem där han ska kunna ta emot många långväga vänner som kan stanna över. Det märks också i Markus inredning att han reser en hel del. Johanna och jag stod och suktade över sjukt god honung och smarrigt te som han säkerligen hade tagit med sig från när och fjärran…
Det är ingen hemlighet att ungarna helst hänger hemma hos honom. Det är som ett jäkla paradis med skateramp i trädgården, spel- och musikrum på övervåningen och innebandyhall i garaget.
markus_boman_kristin-lagerqvist-3236

Hemma hos honom fann jag konst som begåvade mamma Eva Boman skapat men även en tavla signerad Emelie Florin, dotter till Dorthe som driver John’s Place i Apelviken. Jag älskar hur varbergare nätverkar och lyfter varandra. Ser du boken “Let my people go surfing” där? Den står på min önskelista just nu och Johanna sa att den var något alldeles extra.

markus_boman_kristin-lagerqvist-3255 markus_boman_kristin-lagerqvist-3280

Tack för att vi fick komma. Nästa gång ska vi tjata med oss till hans nya hem i Indonesien.. Kanske att han lär oss surfa de där magiska vågorna han pratar om…

Läs hela reportaget här.