Hurra för att bli 41 år

Vaknade redan vid 05 idag och njöt som tusan av de ensamma timmarna innan resten av huset vaknade. Lite tokigt blev nog allt att jag hade gått upp när de andra planerade sjunga och ge mig frukost på sängen…
Men vad skulle jag göra? Haha, ligga kvar i sängen prickvaken i fyra timmar?

Nu har jag varit och köpt kräftor och lagt bubbel på kylning inför födelsedagskalas. Mamma har lovat at ta med sig tårta.

Kikar in här snabbt och delar några bilder från vår fotografering med bästa @veranording.
Men – är elldeles kär i den här klänningen och längtar till i sommar då jag kan bära den igen.
Så vacker i ryggen.

Väldigt klokt att göra en fotografering med familjen och boka en fotograf för detta. Började nästan gråta då jag såg de vackra fotona på barnen. Ska fråga dem om jag får dela här och visa er också.

Att åldras tar jag med ro. Tycker det är skönt att bli äldre.
Vet inte om det är för att mitt äldsta barn är 21 år i maj kanske – barnen får mig att känna mig ung på något sätt.
Eller att jag har en relation som fortfarande ger mjuka fjärilar i bröstet samtidigt som den skänker trygghet.

Kanske är det för att jag tar hand om min kropp bättre än någonsin – jag tränar regelbundet, badar kallt ofta, äter ren mat, går på healing, vilar och känner ofta efter vad jag själv vill göra innan jag hoppar på tåget och tackar ja.
Eller det är nog en kombination av allt.
Och handen på hjärtat – jag mår ju inte strålande varje dag såklart. Vem gör det?
Jag kämpar fortfarande med stor ångest från och till men det är nog något jag måste leva med livet ut och lär mig mer och mer hur jag ska förhålla mig till.

Har så mycket drömmar och pirr i magen just nu, det gör också att man blir sugen på livet.

Hoppas ni har en fin helg.

Kommentarer till “Hurra för att bli 41 år

 1. Grattis på födelsedagen! Har tampats med Den Stora Fyrtioårskrisen under hösten, men börjar landa i att allt är bra. Jag lever min dröm, har hälsan och folk omkring mig som jag älskar. Tacksam för det, och ser fram emot ett nytt decennium i livet!

 2. Hurra för dig och för att åldras! Jag skulle inte byta tillbaka till en yngre version av mig själv för allt i världen. Är så mycket mer vän med mig själv nu, och det är banne mig det finaste som finns.

 3. Grattis 🌼🌸🌺 och tack för dina insiktsfulla tankar ❤️ Undrar också sååå över varifrån din vackra klänning är? 🤗

 4. Så fina bilder på er! Man känner värmen och kärleken rakt i genom <3
  Och klänningen, magisk!!!! Vart är den ifrån?
  Kram och grattis i efterskott till dig!

 5. Blir så varm av det du skriver. Önskar dig all lycka, pepp o kärlek detta år. Stort grattis på födelsedagen – fler födelsedagar betyder ju bara att man lever och det är ju det enda man önskar🙏🏻

 6. Grattis på födelsedagen! Hoppas du får uppfyllt många drömmar i år och att du får må väl.

 7. Vilken fin födelsedagsmiddag🦐🦞🍤🥗Så fina samtal o gott på alla vis🙏Tack

Kommentarer stängda