Även de vackraste och mest spännande sagor har ett slut.

Jag kommer inte jobba vidare med FGL Store fortsättningvis och har nu sålt min del av företaget till Miranda. Jag önskar henne all lycka och framgång med verksamheten och det ska bli roligt och spännande att följa FGL’s resa framåt.

Jag är både stolt och ödmjukt tacksam över det arbete vi lagt ner på verksamheten under åren. Så fina möten och upplevelser som jag sparar nära hjärtat. Jag kommer gå vidare och satsa mer på mina egna verksamheter och det ska bli jätteroligt att få dela mina planer med er längre fram i vår.

Tack för all pepp under dessa åren – hela 7 år. Det har verkligen varit ett fantastiskt äventyr.
Men nu är jag jättesugen på att skapa nya och ser verkligen fram emot att kicka igång 2020 på allvar.

Idag är det sista dagen som 40-åring och imorgon är första dagen på resten av mitt liv. Kram på er.

 

Kommentarer till “Imorgon är första dagen på resten av mitt liv

 1. Är själv så vansinnigt uttråkad och trött på småbarnsträsket (ja, just nu känns det som ett träsk som drar ner mig), men blir helt pirrig i magen bara av att läsa din rubrik på det här inlägget! Är så avundsjuk på möjligheten att dra igång nåt nytt, spännande för egen skull! Heja dig Kristin! 😃

 2. Spännande! Du som har gjort några större förändringar emellanåt i ditt liv, hur känner du att det är rätt eller ett bra val? Jag har t.ex jobbat 11 år inom samma organisation, men precis påbörjat en tjänstledighet för att börja studera, studier inom ett helt nytt område. En stor förändring för både mig och min familj (man och 3-åring). Och medan jag logiskt är bergsäker på att jag inte kan vara kvar på organisationen (många anledningar) så är jag så otroligt orolig i magen och kroppen. Jag har så svårt att tolka mig själv liksom. Det är känslor åt alla möjliga håll, och just nu precis i övergången mycket rädsla och oro, även fast jag har velat få till detta och jobbat för att det ska bli verklighet i över ett år. Känns det alltid 100% bra i din kropp när du gör en stor livsförändring?

  1. Sara….hmm.Tycker nog att du och Kristin behöver ett välbehövligt prat. Ha,det….och gå vidare.

 3. Grattis och Hurra på Din Födelsedag Kristin. Ps. Så spännande med nya projekt och tänk…Jag är dubbelt så gammal som du och blir så glad över dina tankar och görande i livet här på bloggen och i livet.Men allt är ju inte som det synes ytligt vara.Ojoj,vad du kämpar Kristin.Tycker du tycks hantera det på ett mycket bra sätt och jag en äldre dam med” jagvetminsannattityd ” känner väl igen tidigare unga tankar jag hade i din ålder och säger -Gå nu och gör ditt..om möjligt…..ta vara på din längtan.

  1. Med jagvetminsannattityd menar jag givetvis att en tror en vet det mesta…..men icke sa Nicke.

 4. Du är “våglig” Kristin, både på det ena och andra sättet. Hoppas att tror att vi även fortsättningsvis får se mycket av DIN magiska personliga stil. Stort lycka till! Kram

 5. Stort beslut som jag förstår föregåtts av sömnlösa nätter och mycket grubbleri, skönt att det är taget och vilken seger för dig, att ha bestämt dig och tagit beslutet, stort grattis till det! Önskar dig all lycka till för vad som komma skall och ser fram emot att få ta del av din resa här. Du är en stor inspirationskälla som både sätter igång tankar och funderingar och sprider glädje och värme och idéer.
  Stort GRATTIS på födelsedagen!
  Kram❤

 6. Önskar dig varmt lycka till på vägen framför dig 💛 Blir så spännande att se vad som kommer härnäst!

 7. Alltid spännande saker på gång med dig, grattis till beslut och grattis till födelsedag. Följer dig med spänning!

 8. Wow…Tack for all underbar inspiration, ska bli sa spännande att fortsatta läsa om din resa!

 9. Det här kommer att bli bra, önskar dig all lycka med fortsättningen och kommer att stötta dig vad du än gör! ❤️

 10. Stort lycka till Kristin! Du är fantastisk, det är både en stor glädje och ära att få följa din fortsatta resa.

  Tacksam för all inspiration, kunskap, klokhet och skönhet du sprider.

  Önskar dig allt det bästa
  Kramar Anna

 11. Så spännande! Ni har ju gjort ett fantastiskt arbete med FGL! Har följt både dig och Miranda under några år, ni inspirerar så himla mycket!
  Stort lycka till framåt, jag är nyfiken på vad som komma skall!

Kommentarer stängda