tekla_Kristin_lagerqvist-9456

Jag utlovade tyll och spets för ett tag sedan och letade i bildbanken efter foton från förra årets fotografering med Tekla Dresses. Och kors vad mycket tjusigt. Jag kunde inte låta bli att pilla lite i några olika foton och här har du resultatet.

tekla_Kristin_lagerqvist-9467tekla_Kristin_lagerqvist-9059

tekla_Kristin_lagerqvist-9500

Så snyggt med öppen rygg. Denna klänning är tvådelad och det är ju också smidigt tänker jag. Då kan man använda både kjol och topp för sig vid andra tillfällen.

tekla_Kristin_lagerqvist-9056 tekla_Kristin_lagerqvist--3

Men den här klänningen var min favorit. Så vacker över axlarna och i ryggen.

tekla_Kristin_lagerqvist-9195

Fint fall med ett litet släp också.

tekla_Kristin_lagerqvist-9203 tekla_Kristin_lagerqvist-9220

Vill gifta om mig. Bums. Eller bara fota bröllopsklänningar på vackra kvinnor forever and ever…

Jag har några bilder till som jag fixat med men de får bli i ett annat inlägg. Jag tror Camilla på Tekla Dresses jobbar på en ny hemsida så jag länkar till hennes Instagram istället. Och man kan säkerligen maila om man är intresserad av en klänning.