Måndagen den 15 maj slog äppelträdets första blomma ut och jag drack morgonkaffet med bara fötter på daggvått gräs med en enda röra av veckans planer innanför pannbenet.

Nu är listor nedklottrade i min blå bok och jag har redan bockat av ett möte och massa mail.
Måndagsmornar. Nytt blad, väljer den vackraste koppen och tar på mig något glittrigt.
Min måndag är inte blå idag. Den är grön.

I fredags gjorde jag något förbannat jobbigt. Check på den.
Jag belönade mig med en ny tröja, korkade upp lite bubbel och packade upp ett paket med världens finaste baddräkt och ett par tjusiga brillor i. Glasögonen var lite för “kattiga” för mig så de får jag nog skicka tillbaka.
Men baddräkt och fintröja får åka med i packningen som jag har på min “att göra”-lista idag.

Jag ska till Danmark ett par dagar. Läste dock nyss att det blir en “lantlig” upplevelse så jag får nog packa ner mjuka jeans och tjocktröja också. Innan jag åker har jag två deadlines som jag ska klara av. Då krävs fokus för en sådan som mig…
Lyssnar på veckans vackraste cover i repeat i öronen och tar korta pauser under det där nyutslagna äppelträdet.

Fin dag till dig.