Idag gör jag allt. Helt galet faktiskt, men så får det bli.
Jag skulle fota till alla blogginlägg över påsken och för två jobb, hämta flera paket olika utlämningsställen, packa till fjällen, städa, plantera knölar och annat smått och gott. En lång stund blev jag fast här med mailen dock.

I ett av paketen låg ett gäng böcker.
Äntligen! Direkt från tryckeriet – Lises Lettering! 
Jag har tagit alla bilder till boken och känner mig galet stolt och glad såklart. Vilken fin bok. Ska visa mer en annan dag.

En annan sak. Vi har målat ägg på lättast möjliga vis i veckan. Använder akrylfärger i blått och alla sitter med och målar tills de tröttnar.

Notera projektet med mina dahliaknölar på matbordet här. Kommer såklart med lite tips och tricks i dagarna. Har frågat Lars-Johan på Träslövs Trädgård.

Här hänger också en nyhet från FGL Store som jag fotat , kommer in senare i vår. Samma design som våra populära prickiga. Så pepp på alla nyheter som kommer under året. Äntligen – får man säga då det är modeller och som vi tog fram i slutet av förra sommaren.

Nu sitter vi i bilen och jag sitter med datorn i knät och betar av jobb och sedan väntar några riktigt mysiga dagar. Så pepp!
Allt kommer såklart rulla på här på bloggen som vanligt.
Önskar er riktigt fina påskdagar.

Kommentarer till “Idag gör jag allt

  1. фонбет зеркало работающее сегодня новое доступhttps://www.drive2.ru/b/498944633863144082фонбет зеркало сайта работающее сегодняhttps://www.drive2.ru/b/498946008252678471фонбет зеркало сайта работающее сегодня новое доступhttp://jsdo.it/zerkalo_rabochee/mostbetzerkaloбк фонбет зеркало сайта работающее

  2. Jag förväntar mig verkligen inte att bloggen tuggar på. Kan du inte vara ledig och bara skippa blogga ett par dagar? Unna dig det. Läsarna finns kvar och kommer åter på tisdag! 🐣

    1. Tack! Klart jag unnar mig att vila 🙂 Därför har jag förberett och tidsinställt alla inlägg på bloggen. Jag brukar inte stänga ner bloggen under långhelger eller semestrar – för mig är det viktigt att den är levande året om. Hoppas du har en fin påsk. kram K

  3. Detsamma! Hoppas du får en härlig ledighet där du helt och hållet checkar ut, och bara kopplar av på de sätt som passar dig bäst! 🙂

  4. Wow! Intensiv dag. Blev så för mig också. Få ihop allt innan långledigt, men nu är det klart och jag har legat i sängen och chilläxat som minstingen säger sen 18! Funderar på om vi borde måla några ägg, men… Kan man skippa om barnen är helt ointresserade? Jo, det kan man… Det blir påsk ändå! Visst? <3

    1. Visst blir det! Skit i det och lägg dig ner i soffan och mys. Finns ju chokladägg att knapra i soffan… kram och glad påsk.

Kommentarer stängda