Tänkte vi skulle kika lite på vad som fastnat på mitt minneskort i kameran de senaste dagarna.

Denna vecka har jag styrt upp ganska många samarbeten. Det är både roligt, utmanande och kreativt. Men man får ha stenkoll på grejer, det är många mail fram och tillbaka, varor som ska levereras, utkast som ska korras och deadlines att hålla sig till. Ibland hade jag önskat jag hade en assistent…
Så här såg det ut när jag fotade en klänning för Indiska häromdagen. Igor skojade till det och hoppad rakt in i bild tillsammans med Boris då min självutlösare brände av.

Vi hade en stor och lyckad föreläsning om olika beteendeprofiler (Disk-analys) hos FGL Store. Är så stolt och glad över detta. Fick otroligt fin feedback och planerar redan en likadan föreläsning med Emma Gunnarsson från Finnvedens Säljkraft i Göteborg i vår, hos Hôtel Eggers.
Kommer du?
Vi tänker en lördag eftermiddag i så fall. Kanske att man kan kombinera biljettköp med afternoon tea…

Ska skriva lite mer om hur vår kväll var och vilka ämnen vi tog upp.

Dagen efter städade vi bort stolar och pratade igenom kvällen tillsammans. Lisa Burienius kom förbi och sa hej. Vi har förresten workshops med Lisa hos oss nu i april. Första sålde ut på en timme så vi släppte en till och den tog slut lika fort…hahaha, galet kul ju! Poppis den där Lisa.

Flera dagar har jag lagat avocadomackor med lax till mig själv. En dag fotade jag dem.
Receptet finner du här.

I lördags tog jag med man och vår tolvåring till Hampus Nessvolds föreläsning. Det var ungdomsjouren Tigerlilja i Varberg som hade bjudit in honom och det var rena turen att jag såg att han besökte staden då jag själv skulle föreläsa på samma ställe denna dag.

Just nu läser vi Hampus bok högt innan vi lägger oss och jag rekommenderar den varmt till alla pappor och unga män. Även för mammor såklart.

Jag följer Hampus på Instagram och beundrar hans viktiga arbete otroligt mycket. Helt sjukt att det var så många kvinnor och tjejer i publiken – det är ju killarna budskapet behöver nå.
Sprid vidare denna Hampus till vänner och bekanta med söner. Funderar på att kuppa in Hampus på en träff med våra fäders generation faktiskt …

Jag föreläste också,  som sagt.  Fick blommor och ett glas bubbel efteråt. Därefter tog jag en taxi och mötte upp min familj i bowlinghallen.

En annan rolig grej i veckan var att jag fyndade fina snusnäsdukar till Boris för bara några kronor på loppis.

Så fin! Den här grabben är verkligen mysig nu.

Nu sitter jag och förbereder inlägg resterande vecka så jag inte ska behöva jobba så mycket under påskhelgen utan njuta av sol, glada ungar, god mat och perfekta skidspår.
Känns skönt att ligga i framkant faktiskt.

Kommentarer till “Lately

 1. Testade laxmackorna idag. Fantastiskt goda och blev ordentligt mätt. Tack för receptet. Kom över det av en härlig IG-slump. Kommer bli en favorit för mig med. Härlig blogg att följa. Har ett gäng FGL-plagg i garderoben, men hade missat bloggen. Nu har jag koll. 😃

 2. Vad roligt att dina workshop säljer slut och att föreläsningen gick bra. Härlig känsla när det går toppen, du verkar ha ett bra flow. Tummen upp!
  Vad fin Boris blev 😍 glad påsk!

 3. Tack för tips! Glad påsk! 🙂 Hoppas på växtinlägg framöver :)))))). Är så peppad på att skaffa gröna fingrar i år.

 4. Hej
  Fint alltihop du skriver!
  När är din föreläsning på Eggers? Allt gott

 5. Hampus ja, så bra, så smart, så viktig. Här har vi dessutom levt sida vid sida med 22 kvadrat så ett tag trodde jag han , William o Linda var i familjen liksom. Och när jag tyckte jag köpt viktigaste braiga boken där när den kom så visste alla kidsen mer om den än jag. ” ja Hampus bok ja” Ja som en kusin typ 😂 Men det är perfekt ju!

 6. Han ser verkligen glad ut över de fina loppisfynden 😉

  En lördag på eggers hade varit toppen! Vi har använt oss av dem på jobbet och ibland märker jag tyvärr att jag nästan skyller ifrån mig med “jag är ju betydligt mer blå än gul” när jag inte orkar vara med och fika… Det var ju inte riktigt det som var tanken när vi gjorde tester om man säger så…

Kommentarer stängda