Detta inlägg presenteras i samarbete med Simple Feast

Förra söndagen fick vi en ny låda middagar levererade av .Simple Feast. Perfekt tajming då det underlättade för min familj då jag skulle vara borta två kvällar denna vecka. Vem som helst kan ju svänga ihop mat enligt de enkla instruktionerna.

Under måndagen var det Igors tur att laga maten. Allt man behöver göra är ju att färdigställa maten. Simple feast kockar har nämligen förberett resten. Det tar ungefär 10 minuter att ha middagen klar på bordet.

Han började med att plocka fram alla förpackningar där det stod Day 1 på och läste noggrant igenom alla moment.  Han skulle laga Bahn med misomarinerade ostronskivlingar.
“Det har vi aldrig ätit innan” sa han och rynkade lite på näsan  då han trodde det var en rätt han nog inte skulle gilla.

På med ugnen på 200 grader först.

Fram med knivar och skärbrädor.

Det hackades mynta, skars sallad och hyvlades gurka.

Efter bara några minuter hade han värmt maten i ugnen och gjort iordning alla goda tillbehör. Jag fick ansvara för dukningen.

Sedan googlade jag faktiskt Bahnbröd – hade aldrig ätit detta innan och visste inte hur det skulle serveras. Men man ska tydligen skära upp dem så här och fylla brödet med innehållet.

Tror ni Igor gillade maten?

Igor blev själv förvånad – han tyckte jättemycket om smakerna och konsistensen. Sedan blir ju maten ännu godare då man själv varit med och lagat såklart.

Jag är så glad över mitt samarbete med Simple Feast detta år och jag tycker verkligen de underlättar vardagen samt att de ger mig ny inspiration i min egna matlagning. Att förpackningarna är så hållbart framtaget som möjligt med förpackningar gjorda av växtfibrer från majs, socker och potatis är verkligen ett extra plus också.

Nu har jag förmånen att få anordna en tävling där en av er kan vinna valfri matkasse  för 4-5 personer. Bra va!
Jag har tävlingen i ett detta inlägg på Instagram så klicka in där och delta vetja. Lycka till!!

Vill du beställa en kasse redan nu så kan jag erbjuda en rabattkod till mina följare.  Beställ hos Simple Feast & ange rabattkod KRISTIN10.

 

Ha en bra dag!

Kommentarer till “Igor lagar maten – lätt som en plätt

    1. Ja, passa på att vara med i tävlingen eller använd rabattkoden – testa och se om det passar er. ha en fin dag.

Kommentarer stängda