Solen går i moln och regntunga tjog drar över himlen då jag plockar fram min kamera. Det är en vansklig tid att jobba med foton…

Ena stunden gyllene vacker höstsol som silar sig in mjukt över golvplankorna och andra stunden tänker jag att det nog blev kväll helt plötsligt. Igår satt jag här i soffan med datorn i knät mest hela dagen och jobbade. Löparskorna och tvätten låg orörda fast jag hade satt de  punkterna överst på listan. Tycker ändå så himla mycket om de där dagarna – då jag betar av och tiden bara flyger iväg.

Jag tänkte skriva lite om vita skjortor och blusar.  Hur klassiskt och fint är inte det egentligen.

Min vän hade på sig den här vackra  häromdagen och jag blev så himla sugen på något liknande.  Så jag gick hem och rotade i garderoben och fann den här jag fyndade på vår gårdsloppis i somras – tror jag gav 30kr.

Inspiration –> Spana in @emilyslotte på Instagram – alltid så fina blusar.
Andra stilförebilder är @annakubel @johannabradford & @ellendixdotter

Och så drog jag fram en blus jag köpte i somras men av någon anledning bara burit två gånger.

Att investera i bra klassiska plagg i bra kvalité är verkligen klokt. Den här linneskjortan från Nygårdsanna fann jag på rea en gång och jag vet att jag kommer ha den tills den slits ut. Som alla mina kläder från samma märke – de kostar en rejäl peng men jag använder plaggen i många år så i längden blir de billigare än andra inköp.
Vill du inte köpa nytt så leta efter blusar och skjortor på loppis eller i mammas garderob.

Nu ska jag krypa ner bredvid min yngsta och sniffa han i nacken. Ses imorgon igen.

Kommentarer till “Den vita blusen – eller skjortan

Kommentarer stängda