Det är inte så ofta barnen är med här på bloggen nu för tiden.

Vet inte heller när jag senast knäppte ett foto i deras rum. Det är väl en blandning av att jag inte brukar ha kameran framme då de är med mig  och för att det känns bra i magen att de inte är med så mycket på sociala medier.
Fast det händer såklart att de figurerar här – de är ju den största delen av mitt liv.

De hjälper mig ibland när jag gör jobb och behöver använda dem som modeller & då får de betalt.
Jag frågar alltid innan jag lägger upp i storys på Instagram – ofta får jag känslan av att de känner sig stolta och glada att vara med. Då vi jobbar med Ett Mjukare Varberg och haft olika marknader har de tyckt det varit jättekul att medverka.

Såklart viktigt att lyssna in hur de känner och tänka på hur man exponerar.
Barn idag delar inte lika mycket som vår generation – de har konton för att kommunicera med varandra via chatten och för att kika på andra större profiler mest.

Mellanbror har dock ett konto där han visar de halsband han gör och så har han riktigt schysst redigerade skejtbilder som han tar på sig själv in action. Försöker uppmuntra honom till att skapa ett varumärke han kan vårda och ha en extra inkomst i nu under tonåren. Det finns ju många olika sätt att jobba extra på.

Jag själv har jobbat så länge jag kan minnas med olika projekt. Det är dock ett helt annat inlägg.

Min äldsta har sagt klart och tydligt att han inte vill vara med här. En dam kom fram på stan till honom då han var mindre och frågade om han var Krickelins son – han tyckte det var lite obehgligt minns jag.

Vår Igor har varit hemma en del denna vecka och han hjälpte mig ordentligt mycket igår. Vi passade på att knäppa några foton i hans rum. Han drömmer om att vi kan dra ut heltäckningmattan så han kan ha en “gamingstol” vid sitt skrivbord. Jag drömmer också om att dra ut mattan men hoppar gärna stolen….

Tycker en sådan här från loppis funkar alldeles utmärkt. Allt i rummet är second hand utom sängen och mattan. Puffen köpte jag för trettio kronor och frågade svärmor snällt om hon kunde klä om i ett tyg jag också fann på loppis.
Så bra grej! Fin blev den också.

Min man hävdar att det blir för jobbigt att dra upp mattan så originalgolvet med vackra plankor kommer fram. Då måste man montera ner sängen och jada jada jada… Han blir trött på mina idéer ibland.
Men jag ser verkligen detta som ett görbart projekt under mellandagarna.
Är ni med mig på det?

Kommentarer till “Igors rum

 1. Hälsa Jonas att juldagar brukar vara perfa för såna projekt. Vi flyttade en dörr en juldag för två år sen, när vi väl hade gjort hålet så insåg vi att det blev bättre med ett jättehål och planerna var en tjusig dubbeldörr… sen stoppade vi där, resten av julen kom väl emellan. Men hör o häpna Kristo färdigställde det i helgen! Med målade lister, ditsatt el och hela alltet, snyggt blev det ändå såhär 750 dagar sedan vi började. Och OH NO att man inte vill ha en gamingstol, stått på Charlies önskelista i 4 jular nu och ja i år… kommer vi ge vika?? Årets julfråga…! Jag har försökt med alla varianter men favoriten är från media markt, du fattar va???!!

 2. Tre tankar: 1. det är tillåtet att fuska: dra bort mattan, men låt den sitta kvar under det som är fastmonterat, och klipp av den lite diskret. Det kommer antagligen inte att synas så att man stör sig på det, och det funkar ju fint att ta bort resten när/om ni tar bort den inbyggda sängen. 2. Gamingstol vet jag inte riktigt vad det är, men nog tycker jag att även barn behöver en riktigt bra skrivbordsstol, med olika inställningsmöjligheter för höjd, rygg osv. Det har ju blivit viktigare nuförtiden, när många sitter och spelar mycket längre sammanhängande perioder än vad vi satt stilla vid skrivbordet när vi var små.
  3. Jag bor i ett gammalt hus som lutar, och jag önskade att jag hade heltäckningsmatta under skrivbordet. Min skrivbordsstol på hjul rullar nämligen bakåt pga lutningen, vilket gör det ytterst obekvämt att hela tiden parera det. Min dotter i rummet rakt ovanför tycker likadant. Jag måste nog byta ut hjulen mot glidfötter. Det kanske är läge att kolla det, även för er, innan mattan åker ut.

  1. tack för din kommentar. Ja, det blir lite krångligt – för parketten under mattan ska också väck. Hå hå ja ja.. vi får se hur det blir. Men en gamingstol kommer vi nog inte undan… kram och fin helg.

 3. Åh puffen ser jätte fin ut och mysigt rum. Hoppas det går bra att få bort heltäckningsmattan.
  Kloka tankar om barnens närvaro på sociala media. Jag tänker samma. 🙂
  Alltid så vackra bilder hos dig.

  1. Tack! Håller tummarna för detta.
   Fint att vi har samma syn på sociala medier – 🙂

 4. Gah! Dessa gamingstolar. Vi kapitulerade och gav vår son en i julklapp förra året, han är fortfarande så OTROLIGT GLAD för den så det fick det vara värt. Även om ögonen blöder.

  1. Kul!! Vi kapitulerade för mellanbrorsan för ett par år sedan – fann en på Blocket. han är så nöjd!!

  1. Sängen är lite för tung tyvärr så jag kan inte flytta den själv. Annars hade det varit gjort för länge sedan… tro mig…har dragit upp andra golv utan hans hjälp.

Kommentarer stängda