lisa_Kristin_ lagerqvist-4514

Lisa och jag möttes upp flera gånger denna veckan för att styra upp Kustfolk i Varberg 2015.  Sista mötet tog vi hemma i hennes ateljé och Lisa bjöd på både solhälsningar och hembakat knäckebröd.

lisa_Kristin_ lagerqvist-4510

När hon dukade fram en bricka i köket så tog jag en sväng om med kameran i huset. Blir alltid så inspirerad och kommer alltid hem med en stickling eller två.  lisa_Kristin_ lagerqvist-4516

Här bo en sjukt duktig samlare. Och det är inte lisa jag tänker på då…

lisa2_Kristin_ lagerqvist-4530 lisa_Kristin_ lagerqvist-4519 lisa_Kristin_ lagerqvist-4522

Nu har jag glömt namnet men jag tog en stickling av denna hängväxt och ska ha den ovanför mitt vitrinskåp när den växt sig stor.  lisa_Kristin_ lagerqvist-4553

Så var det dags för möte. Vi höll till på mattan där Lisa precis stått på händer. Jag fångade det på bild så jag måste naturligtvis bjussa på en bildserie till från detta härliga ställe. lisa_Kristin_ lagerqvist-4501 lisa_Kristin_ lagerqvist-4562

Lisa hade finparfym som jag lånade.

lisa_Kristin_ lagerqvist-4570

Och så pratade vi om de blå målningarna. Jag har ju en här hemma och den kom faktiskt upp på väggen igår. Ska visa hur bra det blev såklart.lisa_Kristin_ lagerqvist-4546lisa2_Kristin_ lagerqvist-4568 Sedan var det dags för mig att kila och jag sa tack tack för fika, print och tjusigt sällskap.
Men du, håll utkik nu. I november kommer Kustfolk igen och vi har massa fina bonusdeltagare i år…